Samsung Galaxy Gear, Eylül'de Tanıtılacak

Samsung’un uzun süredir konuşulan Galaxy Gear akıllı saatinin lansman tarihi ile ilgili resmi açıklama geldi.

Samsung Galaxy Gear, Eylül'de Tanıtılacak

Samsung’un Galaxy Gear akıllı saati ve Galaxy Note 3’ü Eylül ayında Berlin’de düzenlenecek IFA fuarında tanıtması bekleniyordu. Samsung’un uzun süredir konuşulan yeni ürünlerinin lansman tarihi ile ilgili resmi açıklama geldi.

Samsung'un Galaxy Note 3 akıllısının Eylül’de ayında tanıtacağı söylentileri doğru çıktı. Samsung Mobile Başkan Yardımcısı Lee Young-hee, giyilebilir ürünleri Galaxy Gear ve Galax Note serisinin yeni üyesinin lansmanını 4 Eylül’de gerçekleştireceklerini belirtti.

Galaxy Gear akıllı saati için giyilebilir konsept cihaz tanımlaması yapan Lee Young-hee, cihazın akıllı telefon deneyimini zenginleştirecek ve geliştirecek bir cihaz olduğunu ve genç modasına yönelik olduğunu vurguladı. Samsung’un uzun süredir üzerinde çalıştığı akıllı saat ürünü Galaxy Gear, 2.5 inç 320x320 ekrana ve çift çekirdekli işlemciye sahip olacak. Bluetooth 4.0 cihazları ile de uyumlu şekilde çalışacak şekilde tasarlanan akıllı saat, Samsung akıllı telefonlar için özel kullanım deneyimi sunacak.

4K video desteğine sahip olacağı tahmin edilen yeni Galaxy Note 3 akıllısının ilk partisinde Qualcomm Snapdragon 800 işlemcili, sonraki üretiminde %20 ile %30’luk kısmında sekiz çekirdekli Exynos 5420 işlemcili model üretimi gerçekleşecek. SM-N9005 model numarasını taşıyan Galaxy Note 3’ün 4G LTE sürümü Snapdragon 800 işlemcisini kullanacak. 3G destekli SM-N900 model numaralı Galaxy Note 3 ise ARM Mali-T628 MP6 GPU sahip olacak. Galaxy Note 3’ün iki modeli de 5.7 inç AMOLED ekrana, 3GB RAM’e, 13megapiksel kameraya sahip olacak ve Android 4.3 Jelly Bean işletim üzerinde çalışacak.

Samsung Galaxy Note 3 Teknik Özellikleri

YORUMLAR