Samsung Galaxy S21 FE Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy S21 FE çıkış tarihi ile ilgili çok önemli bir iddia ortaya atıldı. Ayrıca Galaxy S22 serisinin ne zaman satışa sunulacağı da gün yüzüne çıktı.

Akıllı telefon kullanıcıları tarafından merak içerisinde beklenen Samsung Galaxy S21 FE çıkış tarihi gün yüzüne çıktı. Peki, Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un Galaxy S21 FE modeli zaman piyasaya sürülecek? Ortaya atılan iddia ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar haberimizde.

Samsung Galaxy S21 FE Çıkış Tarihi Gün Yüzüne Çıktı

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un Galaxy S21 FE isimli yeni akıllı telefon modelinin çıkış tarihi uzun bir süredir merak ediliyor. Telefonun daha önce 5-8 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek CES 2022 etkinliği esnasında duyurulacağı ileri sürülmüştü.

Haftanın Ücretsiz Uygulamaları / Oyunları (8 Kasım)
MOBİL

Haftanın Ücretsiz Uygulamaları / Oyunları (8 Kasım)

Bu haftanın ücretsiz uygulamaları / oyunları listesinde mobil kullanıcıları neler bekliyor? 8 Kasım haftasında her Android ve iOS kullanıcısının indirmesi gereken ücretsiz iOS ve Android uygulamalarını ve oyunlarını bir listede topladık.

Galaxy S21 FE isimli modelin ne zaman tanıtılacağına yönelik yeni bir iddia ortaya atıldı. Jon Prosser, söz konusu akıllı telefonun 4 Ocak tarihinde Unpacked etkinliği sırasında tanıtılacağını iddia etti. Prosser'a göre Samsung Galaxy S21 FE için ön sipariş açılmayacak. Güney Kore merkezli teknoloji devinin yeni akıllı telefon modelinin 11 Ocak 2022 tarihinde satışa sunulacağı ileri sürüldü.

Jon Prosser, Samsung Galaxy S22 serisinin çıkış tarihi ile ilgili önemli bilgiler de paylaştı. Prosser, Galaxy S22 serisinin 8 Şubat 2022 tarihinde tanıtılacağını ve aynı gün ön siparişe açılacağını ileri sürdü. Çok sayıda telefon kullanıcısı tarafından merak içerisinde beklenen Galaxy S22 serisi 18 Şubat 202 tarihinde piyasaya sürülecek.

Samsung Galaxy S21 FE Özellikleri

  • Ekran: 6,4 inç, AMOLED
  • Çözünürlük: FHD+
  • İşlemci: Snapdragon 888
  • RAM: 8 GB
  • Dahili Depolama Alanı: 128 GB / 256 GB
  • Kamera: 12 MP + 12 MP + 8 MP
  • Ön Kamera: 32 MP
  • Pil: 4370 mAh
  • İşletim Sistemi: Android 11
  • Ağırlık: 176 gram

Ortaya atılan iddialara göre Galaxy S21 FE modelinin arka kısmında 12 MP çözünürlüğünde ana kamera, 12 megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera ve 8 MP çözünürlüğünde telefoto kamera bulunacak. Cihazın ön tarafında ise 32 megapiksel çözünürlüğünde kameranın yer alacağı iddia edildi.

Telefonun işlemci tarafında ise Qualcomm Snapdragon 888 işlemcisinin yer alacağı iddia edildi. Bu teknik özelliklerin resmi olmadığını belirtelim. Telefon duyurulduğunda farklı teknik özelliklere sahip olabilir.

YORUMLAR