Sony, Bütçe Dostu Yeni Akıllısı Xperia M'yi Resmen Duyurdu

Toza karşı dayanıklı ve suyun derinlikleri çalışan Xperia Z modelleri ile kullanıcıların karşınıza çıkan Sony, yeni bütçe dostu akıllı telefonu Xperia M'yi bugün resmen duyurdu.

Sony, Bütçe Dostu Yeni Akıllısı Xperia M'yi Resmen Duyurdu


Sony, Xperia ailesine yeni üyeler kazandırmaya hız kesmeden devam ediyor. Toza karşı dayanıklı ve suyun derinlikleri çalışan Xperia Z modelleri ile kullanıcıların karşınıza çıkan şirket, yeni bütçe dostu akıllı telefonu Xperia M'yi bugün resmen duyurdu.

Sony, suyun 1.5 metre derinliğinde 30 dakika boyunca çalışabilen akıllısı Xperia ZR modelini duyurmasının ardından sadece üç hafta sonra yeni bir Xperia modeli ile karşımıza çıkıyor. Orta segmente hitap eden Xperia ailesinin yeni üyesi Xperia M, uygun fiyatı ve performans ve işlevselliği ile amiral gemisi Xperia Z modeli kapışacak düzeyde olması ile dikkat çekiyor. Sony’nin OmniBalance tasarımı ile karşımıza çıkacak olan cihaz, Qualcomm’un 1 GHz hızında çalışan çift çekirdekli MSM82227 işlemcisi ve 1 GB RAM ile güçlendirilmiş. 4 inç boyutundaki FWGA ekran 854x480 çözünürlük sunuyor. Cihazın arka tarafına flash destekli 5 megapiksel kamera, ön tarafına VGA çözünürlüğünde kamera konumlandırılmış. Kameranın HD kalitede video kaydetme imkanı sunmadığını atlamayalım. Görüntüler ise 720p kalitesinde.


Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemini kullanan Xperia M’de Sony’nin özel Android arayüzü ve seçkin uygulamalarının yanı sıra Google Chrome, Sesli Arama ve Haritaları da içeren Google’ın en iyi Android uygulamaları yüklü olarak gelecek.

Akıllı telefonlarda oldukça önemli olan pil ömrünü Xperia M modelinde düşünmenize gerek olmadığını söyleyelim. Öyle ki cihazda 10 saat 18 dakikanın üstünde konuşma süresi ve 552 saatin üstünde bekleme süresi sunan 1.750 mAH'lik batarya kullanılmış.

Siyah, mor ve beyaz renk seçenekleri ile gelecek olan, NFC özelliği de bulunan Xperia M, Tek SIM ve Çift SIM modelleri ile 2013’ün üçüncü çeyreğinde dünya genelinde satışa sunulacak.

Sony'nin Bütçe Dostu Yeni Akıllısı: Xperia M ile Tanışın
MOBİL

Sony'nin Bütçe Dostu Yeni Akıllısı: Xperia M ile Tanışın

Sony'nin yeni bütçe dostu akıllı telefonu Xperia M ile tanışın. Tek SIM - Çift SIM, NFC özelliği, etkileyici pil ömrü, ince tasarımı ile dikkat çeken Xperia M'nin diğer özelliklerini videodan izleyebilirsiniz.

AMD En Hızlı İşlemcisini Geliştiriyor

YORUMLAR