Bilkom Garantili PlayStation 5 Fiyatları Belli Oldu: Beklenenden Daha Ucuz!

Bilkom garnatili PlayStation 5 konsollarının Türkiye satış fiyatları belli oldu. PS5 Slim diskli ve dijital sürümleri uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Bildiğiniz gibi bir süre önce Sony, PlayStation Türkiye operasyonlarını durdurmuştu. Sonrasında PlayStation Türkiye distribütörlüğünü Bilkom'un üstlendiği açıklanmıştı. 21 Şubat 2024 tarihinde düzenlenen etkinlikte Bilkom garantili PlayStation 5 konsollarının resmî fiyatları belli oldu.

Etkinlikte paylaşılan bilgilere göre PlayStation Slim modelinin diskli ve dijital sürümleri beklenenden daha uygun fiyat etiketlerine sahip. PS5 Slim'in yanı sıra DualSense olarak adlandırılan kontrolcünün de fiyatı açıklandı.

Sony PlayStation 5 Türkiye Fiyatları Ne Kadar?

Slim modellerden sonra diğer PlayStation modellerinin de zamanla Türkiye'ye gelmesi ve satışa çıkması bekleniyor. Bugün yapılan etkinlikte Bilkom'un getirdiği PS5 konsollarının fiyat etiketleri beli oldu. Aktarılan bilgilere göre fiyatlar şu şekilde:

  • PS5 Slim diskli sürüm fiyatı: 27.999 TL
  • PS5 Slim dijital versiyon: 24.999 TL
  • DualSense: 2.999 TL

PS5 Slim Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi
TEKNOLOJİ

PS5 Slim Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2013 yılında PlayStation 4’ün ardından daha gelişmiş ve zarif bir formatta piyasaya sürülen PlayStation 4 Slim gibi şimdilerde de PlayStation 5 Slim’in çıkması bekleniyor.

Bilkom garantili PS5 Slim fiyatları hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR