Sony Xperia Z5 Cihazların Videosu IFA 2015 Fuarından Önce Görüntülendi

İnternete yeni sızdırılan bir video 3 farklı Sony Xperia Z5 modelini detaylı olarak gösteriyor.

Sony Xperia Z5 Cihazların Videosu IFA 2015 Fuarından Önce Görüntülendi

Sony Xperia Z5 ve Z5 Compact görüntüleri IFA 2015 Fuarı başlamadan internete sızdı ve YouTube’da dolaşmaya başladı.

Daha önce çeşitli görüntüleri internete sızan Sony Xperia Z5’in bu sefer de iki modeli birden video olarak sızdırıldı. En son Sony Xperia Z5 haberimizde ise cihazın kamerası hakkındaki sızıntıları da paylaşmıştık.

Sızdırılan video 3 farklı Xperia Z5 modelini detaylı olarak gösteriyor. Xperia Z5, Z5 Compact ve Z5 Premium cihazlarının neye benzedeğini daha açık ve net bir şekilde izleyebiliyoruz.

AŞAĞIDA YER ALAN VİDEO MAALESEF SONY TARAFINDAN YAYINDAN KALDIRILMIŞTIR. BU NEDENLE YENİ BİR İZLEME ADRESİ BULUNANA KADAR AKTİF OLMAYACAKTIR.

Sony Xperia Z5 ve Z5 Compact, 64-bitlik 4 adet özelleştirilmiş Kyro çekirdeğine sahip Snapdragon 820 kullanacaklar. Cihazlar 4GB RAM taşıyacaklar. Sony Xperia Z5 serisi kameralarında da bazı yenilikler var, Z5’lerin kamera yapısı 23MP’lik bir lensi müjdeliyor. 1/2.3-inç 23MP Exmor RS kamera ile donatılacağı iddia edilen Sony Xperia Z5 şimdiye kadar Sony’nin kullandığı en güçlü kamera olacak. Sony Xperia Z5 ve Z5 Compact 4500mAh kapasiteli bataryalarla gelecekler, bu yüzden son derece uzun ömürlü olacakları da iddia ediliyor.

Sony Xperia Z5 ve Z5 Compact Görüntüleri Sızdırıldı

Sony Xperia Z5, James Bond’un Elinde Tuttuğu Telefon Olabilir

YORUMLAR