Stranger Things 4. Sezon 2. Kısım Fragmanı Yayınlandı

Netflix'in en sevilen dizilerinden biri olan Stranger Things'in final sezonu ikinci kısım fragmanı yayınlandı. İşte detaylar!

Stranger Things 4. Sezon 2. Kısım Fragmanı Yayınlandı

2022'nin en çok merak edilen dizilerinden biri olan Stranger Things'in 4. sezonu, iki kısma bölünmüştü. İlk kısımda yayınlanan 7 bölüm, doyasıya heyecan ve gizem barındırmasıyla dizinin hayranlarından övgüyle karşılandı. Yedinci bölümün sezonun en heyecanlı yerinde bitmesiyle serinin sevenleri Stranger Things 4. Sezon İkinci Kısım yayın tarihi olan 1 Temmuz'u beklemeye başladı. Netflix ise ikinci kısmın yalnızca iki bölüm olacağı açıkladı.

Bugün Stranger Things YouTube hesabında yayınlanan yeni fragman efsane dizinin geriye kalan son iki bölümü hakkında birçok sırrı barındırıyor. Son bölümde Eleven'ın laboratuvarda yaşadıklarına dair birçok gizemi öğrenmiştik. İkinci kısımda yeniden savaşmaya hazır olan El, arkadaşlarının ve yaşadıklarının öcünü almak için tüm gücüyle Hawkins'e dönecek gibi duruyor. 

Stranger Things 4. Sezon İkinci Kısım Fragmanı

Stranger Things 4. Sezon Konusu

Yaşanan korkunç olaylardan sonra Byers ailesi ve Eleven kasabadan ayrılarak yeni bir hayata yelken açar. El ile Mike'ın ayrı düşmesi ikili arasında büyük sorunlar yaratsa da yeniden birlikte olacakları Şükran Günü'nü iple çekmektedirler. O sırada SSCB'de çalışmalarına devam eden bilim insanlarının elinde tuttuğu bir Amerikalı, baş aşağı dünyanın gizemleri hakkında bildikleriyle herkesi şaşırtmaktadır. Her sene yaşanan garip olaylarla dikkat çeken Hawkins kasabası, hiç karşılaşmadığı soğuk kanlı bir katil ile uğraşmaktadır. Geçmişiyle yüzleşerek baş aşağı dünyadan gelen bu katile karşı durabilecek tek kişi Eleven'dır.

Stranger Things Oyuncuları ve Konusu
Sinema

Stranger Things Oyuncuları ve Konusu

Stranger Things oyuncuları kimlerden oluşuyor sorusunun cevabı, tüm dünyada oldukça popüler olan diziyi henüz izlememiş olan kişiler tarafından merak ediliyor.

YORUMLAR