Tamindir Dergi iPad İçin de Yayınlandı!

Tamindir Teknoloji Dergisi'ne artık iPad'lerinizi kullanarak da ulaşabilir ve en son teknolojik gelişmelerden aylık olarak haberdar olabilirsiniz.

Tamindir Dergi iPad İçin de Yayınlandı!

Geçtiğimiz ay yayın hayatına başlayan Tamindir Teknoloji Dergisi hem web sürümü ile hem de Android sürümü ile takipçilerimizin ve teknoloji meraklıların büyük ilgisini cezbetmişti. On binlerce kişi tarafından okunan web sürümü ve binlerce defa indirilen Android uygulamasının ardından iPad’de dergimizi okumak isteyenlerden de yoğun talep almıştık.

Şubat 2013, yani ikinci sayımızda iOS işletim sistemli cihazlar için hazırladığımız uygulamamız sayesinde artık Tamindir Teknoloji Dergisi’ni iPad’leriniz ile de okuyabilecek ve bütün bir ay boyunca gerçekleşen en önemli teknoloji olaylarına, donanım incelemelerine, oyun ve uygulama tavsiyelerine, rehber yazılara ve editörlerimizin köşe yazılarına kolayca ulaşabileceksiniz.

Uygulamayı yükledikten sonra tek yapmanız gereken her yeni sayıyı cihazınıza indirmek ve hemen okumaya başlamak. Dergimizi bir defa yükledikten sonra yeniden internet bağlantısına da ihtiyaç duyulmamaktadır.

Aşağıdaki bağlantıları kullanarak hem iOS hem de Android uygulamalarımıza erişebilirsiniz.

YORUMLAR