Telegram Güncellemesi Tanıtıldı: İşte Yeni Özellikler

Telegram bot geliştirmeleri, özelleştirme ve paylaşım olanaklarını içeren yeni güncellemesini tanıttı.

Telegram, yakın zamanda gelecek yeni güncellemeyle birlikte eklenecek özellikleri tanıttı.

Kullanıcıların paylaşım olanaklarını artıran güncellemeyle birlikte aynı zamanda bazı tasarım özelleştirmeleri de artık mümkün olacak.

Telegram Güncellemesi Tanıtıldı: İşte Yeni Özellikler

Telegram Yeni Özellikleri

Popüler mesajlaşma uygulaması Telegram, son yıllarda özellikle grup mesajlaşması için oldukça yararlı. Uygulama içerisinde kurulan binlerce farklı grup içerisinde konu odaklı sohbet edilebiliyor.

Bu yükselişin farkında olan firma, halihazırda geliştiricilere sunulan bot yazabilen API desteğini genişletiyor. Geliştiriciler artık Telegram sohbet kanallarına web uygulamalarını destekleyen botlar ekleyebilecek. Ayrıca toplu çalışma ve çevrim içi paylaşım özellikleri de API desteği kapsamına alınacak.

Kullanıcıları ilgilendiren önemli bir gelişme ise tasarım tarafında yaşandı. Kullanıcılar artık istedikleri sohbet sekmesi için özel olarak dizayn edilen arka planları kullanabilecek.

Paylaşım özelliklerini de geliştiren Telegram, artık tek bir tuşla bütün sohbet geçmişinin paylaşılabilmesini ve sohbetlerin klasörler içerisinde listelenebilmesini mümkün kıldı.

Telegram Nedir, Nasıl Kullanılır?
SOSYAL MEDYA

Telegram Nedir, Nasıl Kullanılır?

Son zamanlarda adından sıkça bahsettiren Telegram, WhatsApp'ın rakibi olmaya devam ediyor. 2013 Yılında hayatımıza giren uygulama; mesajlaşma, arama yapma, dosya gönderme gibi özellikler sunuyor.

YORUMLAR