Temple Run: Oz Windows 8 Versiyonu İndirimde!

Temple Run: Oz'un Windows 8 versiyonu büyük indirime girdi

Temple Run: Oz Windows 8 Versiyonu İndirimde!

Eğer şimdiye kadar Temple Run oyunlarını bilgisayarınızda oynayamamaktan şikayetçiyseniz size güzel bir haberimiz var. Imangi Studios tarafından geliştirilen Temple Run 2'de kullanılan oyun yapısını Disney'in Muhteşem ve Kudretli Oz filmindeki fantastik dünya ile birleştiren kaçış oyunu Temple Run: Oz'un Windows 8 versiyonu sınırlı bir süre için indirime girdi. Oyun 27 Mayıs 2014 tarihi başlangıç olmak üzere Windows 8 uygulama marketi üzerinde 6 gün boyunca 10.99 TL yerine sadece 1.99 TL'ye satılacak.

Temple Run: Oz mobil cihazlara daha önceden çıkış yapmış olan ve oldukça beğenilen bir mobil oyundu. Temple Run: Oz, Temple Run oyunundaki klasik yapıyı Muhteşem ve Kudretli Oz filmindeki eşsiz mekan tasarımlarıyla birleştiriyordu ve oyunculara yepyeni bir macera sunuyordu. Oyunda Muhteşem ve Kudretli Oz filminin baş kahramanı Oz'u yöneterek çığlık atarak bizi kovalayan babunlardan kaçıyorduk. Bu esnada etrafımızdaki mekanlar da dinamik olarak değişmekteydi ve oyun bize bolca sürpriz sunmaktaydı.

Eğer Windows 8 bilgisayarınızda Temple Run: Oz keyfini yaşamak isterseniz bu bağlantıyı kullanarak oyunu satın alabilirsiniz:

Bing İle Windows 8.1 Lisans Ücreti Kalkıyor

YORUMLAR