The Witcher Remake Sürümünde Önemli Değişiklikler Yapılacak!

Geçtiğimiz yıllarda duyurulan ve geliştirme aşamasında olan The Witcher Remake sürümünde önemli değişiklikler yapılacak. İşte kararın detayları!

Akıllı Özetleme Bu içeriği saniyeler içinde ChatGPT ile özetleyin.

Geliştirici Rebel Wolves, The Witcher Remake sürümünde önemli değişiklikler yapmayı planlıyor. Alınan karara göre remake sürümünde orijinal oyundaki kötü, modası geçmiş veya gereksiz derecede karmaşık kısımların kaldırılması amaçlanıyor.

The Witcher Remake Sürümünde Bazı Sahneler Neden Kaldırılacak?

Başlangıçta Canis Majoris kod adıyla anılan 2007 yapımı oyunun remake sürümü 2022 yılında duyurulmuştu. CEO Jakub Robosz, Edge'e verdiği son röportajda remake versiyonunda klasik rol yapma oyununun pek çok unsurunun ele alınması gerektiğini söyledi.

Robosz, The Witcher 2: Assassins of Kings ve The Witcher 3: Wild Hunt üzerinde çalışmış ancak ilk oyun üzerinde çalışma fırsatı bulamamış ve bu durum onu rahatsız etmiş. Robosz bu nedenle "oyunun hakkını vermek için bir şans" istemiş.

Remake sürümün sorumluluğunu üstlenen CEO, "Her şeyden önce, hangi bölümlerin kötü, modası geçmiş ve yeniden yapılması gerektiğine dair dürüst ve ayakları yere basan bir analize ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

Şu anda rekame sürümü hakkında çok fazla ayrıntı bilmiyoruz. Sadece açık dünya olacağı için keşif ve görsellik açısından The Witcher 3'e benzer bir revizyon görmesi muhtemel. Rebel Wolves ayrıca orijinal oyunun en iyi kısımlarını "hem tatmin edici hem de oyunun hissiyatına uygun bir şey yaratmak için" yeniden hazırlayacak.

Spec Ops: The Line, Steam'de Satıştan Kaldırıldı: İşte Nedeni!
OYUN

Spec Ops: The Line, Steam'de Satıştan Kaldırıldı: İşte Nedeni!

Çıktığı dönemin en popüler oyunlarından Spec Ops: The Line, Steam ve diğer dijital mağazalarda satıştan kaldırıldı. Peki ama neden? İşte detaylar!

Geliştirici ekip tarafından alınan karar hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar ksımından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Teknoloji Editörü

Teknoloji dünyasında yıllardır içerik üreten deneyimli bir editör. Hatay Mustafa Kemal ve Anadolu Üniversitesi'nde Basın-Yayıncılık ile Halkla İlişkiler eğitimi aldı. Özellikle mobil cihazlar, akıllı telefon incelemeleri ve güncel teknoloji haberleri üzerine yazıyor. Karmaşık teknik konuları herkesin anlayabileceği şekilde anlatmayı seviyor. Okuyucularına en yeni teknolojik gelişmeleri hızlı ve anlaşılır biçimde sunmaya odaklanıyor.