Netflix Alternatifi TRT Dijital Yarın Yayın Hayatına Başlıyor

Geçtiğimiz yıl duyurulan TRT Dijital için tüm hazırlıklar tamamlandı. Dijital platform, 2 Mayıs itibarıyla yayın hayatına başlıyor. Detaylar haberimizde!

TRT, Netflix'e Alternatif Bir Platform Çıkarmaya Hazırlanıyor

Exxen, Gain ve BluTV'nin ardından Türkiye yeni bir dijital yayın platformuna kavuşuyor. Geçtiğimiz yıl ilk defa tanıtılan TRT Dijital, 2 Mayıs itibarıyla yayın hayatına başlıyor. 

Uluslararası dijital platform olma amacı güden TRT Dijital için yarın tanıtım etkinliği düzenlenecek. Tanıtımda markanın ismi, logosu, içerikleri, üyelik detayları ve yayın tarihi açıklanacak.

Netflix Alternatifi TRT Dijital Yarın Yayın Hayatına Başlıyor

TRT Dijital İçerikleri Neler?

Orijinal içeriklerle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan TRT Dijital, dünya çapında hızla artan dijital yayın platformu rekabetinde yerini alacak. Henüz platformun kesin yayın tarihi ve içerikleri hakkında detaylı bir bilgi bulunmuyor.

2 Mayıs tarihinde Beykoz Kundura Fabrikası'nda gerçekleştirilecek olan tanıtım etkinliğiyle birlikte üyelik ve içerik detaylarının ortaya çıkacağı belirtiliyor. Etkinliğe İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un yanı sıra sanat, sinema, siyaset, iş ve reklam dünyasının önemli isimlerinin katılım sağlaması bekleniyor.

Şimdiye kadar bilinen tek TRT içeriği, geçtiğimiz yıl konsept tasarımları ortaya çıkan Altay isimli Türk süper kahraman dizisi. Öte yandan T World Cinematic isminde bir sinematik evren yaratılma planı olduğu da düşünüldüğünde, TRT Dijital'de birden fazla süper kahraman filmi ve dizisi görmemiz mümkün.

TRT'den Türk Süper Kahraman Dizisi Geliyor
İNTERNET

TRT'den Türk Süper Kahraman Dizisi Geliyor

TRT'nin bir süredir yeni bir dijital platform kurma arayışı içinde olduğu biliniyordu. Exxen, Blu TV ve GAIN gibi platformların gerisinde kalmak isteyen kurum, dijital platformun açılışına sezonuna bomba gibi girmeyi planlıyor.

YORUMLAR