Twitter Video ve Sesli Tweet'leri Hızlandırmanıza ve Yavaşlatmanıza İzin Verecek!

Twitter yeni özelliğini çok takında kullanıcıların beğenisine sunacak. Artık tweet'ler sesleri dinleyebilecek veya videoları kendi hızınızda izleyebileceksiniz.

Twitter Video ve Sesli Tweet'leri Hızlandırmanıza ve Yavaşlatmanıza İzin Verecek

Twitter, kullanıcılara videolar ve sesli tweet'ler üzerinde daha fazla kontrol sağlayacak yeni bir seçeneği test ediyor. Netflix ve diğer platformların oynatmayı hızlandırma veya yavaşlatma özelliğini kullanıma sunması gibi, Twitter da yeni değişken oynatma hızı seçeneklerini deniyor. İşte detaylar!

Twitter Sesli Tweet ve Video Hızlandırma Özelliği

Yeni işlevsellik henüz kullanıma test sürecinde ancak Twitter'da ayarlanabilir oynatma hızı ayarı hakkında duyduğumuz ilk haber bu değil. Geçen yılın ikinci yarısında, özellikle ilgili haberler gün ışığına çıkmıştı, ancak Twitter bu konuda ilk kez resmi olarak açıklama yapmış oldu. Şimdilik, yalnızca Android kullanıcıları ve Twitter'ın web tabanlı sürümünü kullananlar, değişken oynatma hızlarından yararlanabiliyor - Twitter, iOS kullanıcılarının unutulmadığını da belirtti.

Oynatma hızı söz konusu olduğunda aralarından seçim yapabileceğiniz sayısız seçenek bulunuyor. Video ve ses, çeyrek hıza kadar yavaşlatılabilir ve bu, videolarda tam hızda görüntülendiğinde görülmesi mümkün olmayan ayrıntıları tespit etmek için kullanılabilir. Oynatmayı iki katına kadar hızlandırmak da mümkündür ve bu, zaman sıkıntısı çeken veya sınırlı dikkat süresi olan herkes için harika bir seçenek gibi görünmekte.

 

 

Twitter, The Verge'e bu şekilde kontrol edilebilecek içeriğin tam kapsamını açıklayan bir bildiri yayınladı: "Platformlarına bağlı olarak Videoları Tweetle, Videoları Yükselt, Sesli Tweetler, DM'lerdeki videolar ve Video Canlı Tekrarları için bu özellik kullanılabilir". Bu şu anda bir test olduğundan, seçeneğin şu anda hesabınızda kullanılamaması olası.

Twitter Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

Twitter Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

Twitter hesap gizleme nasıl yapılır? Twitter'ın varsayılan ayarları dahilinde attığınız ya da beğendiğiniz tweetler, dünyanın dört bir yanındaki herhangi bir kullanıcı tarafından görülebilir.

Twitter, daha geniş bir sunumun ne zaman beklenebileceğine dair herhangi bir gösterge vermedi, bu nedenle çoğu zaman olduğu gibi, arkanıza yaslanıp beklemeniz gerekecek. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın. 

YORUMLAR