Sony'nin Popüler Özel Oyunu Until Dawn Beyaz Perdeye Taşınıyor!

Sony'nin PS4 özel oyunlarından biri olan Until Dawn'ın, çok yakında beyaz perdeye taşınmak üzere çekimlerine başlanacak. İşte detaylar!

Sony'nin Popüler Özel Oyunu Until Dawn Beyaz Perdeye Taşınıyor!

Bir başka popüler korku oyunu daha beyaz perdeye taşınıyor. Yıllardır PC'ye gelmesi için merakla beklenen Supermassive Games'in PS4 özel oyunu Until Dawn'ın filmi çekiliyor.

Sony Pictures, Until Dawn'ın sinema uyarlamasını daha önce Lights Out ve Annabelle: Creation gibi korku filmlerinin yanı sıra DCEU filmleri Shazam! ve devam filmi Fury of the Gods'ı yöneten David F. Sandberg'in yöneteceğini IGN'e doğruladı.

It, Annabelle ve The Nun gibi korku dizilerinde çalışmış olan Gary Dauberman ise The Invitation'dan Blair Butler'ın yazdığı senaryonun düzenlemesinden sorumlu olacak.

Haber Doğrudan Sony Tarafından Paylaşıldı

Sony'nin Popüler Özel Oyunu Until Dawn Beyaz Perdeye Taşınıyor!

Film Sony Pictures'ın Screen Gems'inin yanı sıra PlayStation Productions tarafından geliştirilecek. PlayStation Studios Ürün Başkanı Asad Qizilbash yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.

"Sony Pictures ile ortaklığımız büyümeye devam ederken, Screen Gems ile ilk filmimiz üzerinde çalışmaktan heyecan duyuyoruz. Until Dawn, hayranların en sevdiği PlayStation oyunlarından biri ve beyaz perdeye taşımak için sabırsızlanıyoruz."

Until Dawn'ın Konusu

PS4'e özel olarak piyasaya sürülen Until Dawn, Supermassive Games tarafından geliştirilen seçimlerin önemli olduğu hikâye tabanlı bir oyundu.

Karlı bir dağda geçen oyunda oyuncular gece hayatta kalmak zorunda olan sekiz genç yetişkini kontrol ediyordu. Supermassive'in The Dark Pictures Anthology veya 2022 yapımı The Quarry'de olduğu gibi Until Dawn'da da kimin hayatta kalacağı ve hikâyenin nasıl gelişeceği tamamen oyuncunun seçimlerine göre belirleniyor.

Ücretsiz Film İzleyebileceğiniz En İyi 9 Uygulama
İNTERNET

Ücretsiz Film İzleyebileceğiniz En İyi 9 Uygulama

Çoğu kullanıcının tercihi her ne kadar geleneğe bağlı kalmak olsa da ücretsiz film izleme uygulamaları ya da ücretsiz film izleme programları giderek yaygın hâle geliyor ve insanların büyük bir kısmı alışkanlıklarından gün geçtikçe kopuyor.

Peki sizin Until Dawn filminden beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR