Ücretsiz Film İzleyebileceğiniz En İyi 9 Uygulama

Ücretsiz film izleme uygulamaları veya ücretsiz film izleme programları arayışında olanlar için yerli ve yabancı yapımları barındıran uygulamaları listeledik.

Çoğu kullanıcının tercihi her ne kadar geleneğe bağlı kalmak olsa da ücretsiz film izleme uygulamaları ya da ücretsiz film izleme programları giderek yaygın hâle geliyor ve insanların büyük bir kısmı alışkanlıklarından gün geçtikçe kopuyor.

Netflix ve benzeri dijital yayın platformları her ne kadar popülerliğine popülerlik katma eğilimini sürdürmekte olsa da bu tür platformları kullanabilmek için belirli miktarda ücret ödemek gerekiyor. Bedava film izleme platformlarına para vermek istemeyenler ise ücretsiz platformlara yönelmek istiyor.

Ücretli Netflix gibi platformlara ücretsiz iyi bir alternatif bulmak ne yazık ki o kadar da kolay olmuyor. Bu platformların içerik kütüphanesi oldukça büyük ki bu da arayüzünden sonra rakiplerinden ayrılmasını sağlayan önemli bir özelliktir.

Bu listede içerik bakımından zengin, içinde yerli ve yabancı filmleri barındıran, ücretsiz olarak izlenebilen en iyi uygulamaları bir arada toplamaya özen gösterdik. Siz de bedava film izleme programları için tavsiye arıyorsanız bu uygulamaları inceleyebilirsiniz.

Netflix Gizli Kodları: Gizli Dizi ve Filmlere Erişim
İNTERNET

Netflix Gizli Kodları: Gizli Dizi ve Filmlere Erişim

Hiç şüphesiz en iyi flim, dizi ve belgesel izleme platfomalarından Netflix, her geçen gün kullanıci sayısını arttırmakta. Özellikle büyük rakibi Disney Plus gibi platformlar Netflix'deki kaliteli içerik sayısına yetişemedi.

Ücretsiz Yerli Film İzleme Programları / Uygulamaları

  • puhuTV
  • FoxPlay
  • YouTube
  • Gain
  • Mubi

Türkiye'de ücretsiz olarak film izleyebileceğiniz uygulamaların sayısı bir hayli kısıtlıdır. Buna rağmen oldukça kaliteli içerikleri ücretsiz olarak sunan platformları bulmak mümkündür. Yukarıdaki ücretsiz film izleme programları / uygulamaları listesindeki uygulamaları aşağıdan daha detaylı inceleyebilirsiniz.

1. puhuTV

Türkiye'nin ilk dijital yayın platformlarından bir tanesi olan puhuTV, kullanıcılarına ücretsiz film izleme fırsatı sunuyor. Sadece üyelik oluşturarak, platform üzerindeki bütün içeriklere ulaşmanız mümkün.

Kaliteli filmlerin yanı sıra platforma özel dizilere ve diğer içeriklere de ücretsiz üyelik yoluyla ulaşabilirsiniz.

2. FoxPlay

Televizyon kanalı Fox, bir süre önce yayımladığı FoxPlay uygulaması ile izleyicilerine ücretsiz içerikler sunmaya başlamıştı. Başlangıçta televizyon kanalına özel olarak hazırlanan dizilerin yayınladığı platformda zaman içerisinde ücretsiz izlenebilen filmleri de bulmak mümkün hâle gelmiştir. Ücretsiz film izleme programları / uygulamaları arayışında olanlar mutlaka FoxPlay'e de göz atmalıdır.

3. YouTube

YouTube'da Arzu Film gibi kanallar üzerinden Yeşilçam filmlerini ücretsiz olarak izleyebilirsiniz. Yeşilçam filmlerinin yanı sıra özellikle birkaç yıl önce çıkmış birçok film de video paylaşım platformunda yer alıyor.

Reklamsız film izleme deneyimine sahip olmak isteyen kullanıcılar, fiyat bakımından oldukça uygun olan YouTube Premium'u tercih edebilir. Bu abonelik satın alındığında çevrim dışı yani internetsiz film izleme, indirme gibi olanaklara sahip oluyorsunuz.

4. Gain

Bir süre önce Türkiye'de yayın hayatına başlayan Gain, kendine has bir yayın tarzına sahiptir. Hem uygulamanın kullanımı hem de içeriklerinin benzersizliği ile dikkat çekiyor.

Mevcut ücretsiz film izleme programları arasında farklılığı ile öne çıkan Gain, başlangıçta ücretsiz olsa da ücretsiz plandan devam eden kullanıcılar artık sadece belli başlı içerikleri bedava izleyebiliyor. Uygulamayı hemen aşağıda yer alan indir tuşuna basarak edinebilirsiniz.

5. Mubi

Mubi, kullanıcıların filmler hakkında eleştiri yapabileceği, görüş ve fikirlerini dile getirebileceği bir alan sunan dijital yayın platformudur. Bedava film izleme programı Mubi'nin 7 günlük deneme planı bulunuyor. İçerik bakımından oldukça zengin olan Mubi hem yerli hem de yabancı filmlere ev sahipliği yapıyor.

Filmlerin büyük bir kısmı dublaj seçeneği ile geliyor. Türkçe dublajsız filmler ise Türkçe altyazılı olarak sunuluyor.

Ücretsiz Yabancı Film İzleme Programları / Uygulamaları

  • Tubi TV
  • Popcornflix
  • Yidio
  • Sony Crackle
  • SnagFilms
  • Pluto TV
  • Vudu
  • Viewster

Bedava film izleme seçenekleri arasında yukarıda sıralanmış yabancı yapımları içinde barındıran uygulamalar da yer alıyor. Bunların tamamını ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

1. Tubi TV

Ücretsiz film izleme programları söz konusu olduğunda akılalra gelen Tubi TV’de korku, romantizm ve komedi gibi tarzlara göre kategorilere ayrılmış bir dizi ücretsiz film kataloğu bulunuyor. Uygulamada ayrıca, diğer kullanıcıların en beğendiği filmlere de göz atabiliyorsunuz. Platfromdaki filmleri yüksek kalitede sorunsuz bir şekilde izleyebiliyorsunuz.

Tubi TV uygulamasını iOS, Android, Xbox One ve PlayStation 4 platformlarında ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

2. Popcornflix

Oldukça geniş bir film yelpazesine sahip olan Popcornflix, yüzlerce filmi ücretsiz olarak izleyebileceğiniz bir akış servisidir.

Platform ayrıca, Popcornflix Originals adlı özel bir bölüme de sahip. Filmler oldukça iyi kalitede ve sorunsuz çalışıyor. Filmlerin yanında birçok diziyi de bünyesinde barındıran Popcornflix, beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır.

Popcornflix uygulamasını, iOS, Android, Xbox One ve PlayStation 4 platformlarında ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

3. Yidio

Yidio, aradığınız filmleri bulabileceğiniz en doğru adreslerden bir tanesi. Bununla birlikte ücretsiz olarak izleyebileceğiniz filmlerin çoğu uygulamanın kendisinde yer almıyor. Yidio sizi online film izleyebileceğiniz birçok ücretsiz film uygulamasına yönlendiriyor.

Platformdaki film kataloğu, Yidio'nun birçok ücretsiz film uygulamasından içerik toplaması nedeniyle devasa boyutta. Tek sorun, listelenen oldukça fazla sayıda ücretli film ve abonelik filmi uygulaması olması; ancak Yidio filmleri çok verimli bir şekilde yönetmenize izin veriyor. Böylece birkaç arama ile binlerce ücretsiz film bulabiliyorsunuz.

Yidio uygulamasını iOS ve Android platformlarında ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

4. Sony Crackle

Hepimizin bildiği gibi Sony Pictures, film endüstrisinin en büyük isimlerinden bir tanesi. İş ücretsiz online filmler izlemeye gelince de Sony Crackle kesinlikle adından söz edilmesi gereken bir platform.

Sony Crackle, eski klasikler ve yeni hit filmler içeren en iyi ücretsiz film koleksiyonlarından birine sahip. Film oynatıcı sorunsuz çalışıyor ve kullanımı oldukça kolay.

Ücretsiz filmler reklam destekli olduğundan, birkaç reklam izlemeniz gerekiyor. Buna rağmen reklamlar çok fazla rahatsız etmiyor. Platformda online olarak birçok diziyi izleyebileceğinizi de söylemeden geçmeyelim.

Sony Crackle uygulamasını OS, Android, Windows, Xbox One ve PlayStation 4 platformlarında ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

5. SnagFilms

Eğer indie filmleri ve belgeselleri seviyorsanız, SnagFilms tam size göre bir platform. Tamamen ücretsiz olan servis, eleştirel olarak beğeni toplayan bağımsız filmlerden oluşan geniş bir seçkiden oluşuyor. Ücretsiz filmlerin birçoğunu yüksek kalitede izleyebiliyorsunuz.

Ücretsiz film izleme uygulaması SnagFilms, diğer ücretsiz film izleme programları / uygulamaları gibi reklam desteklidir, ancak reklamlar çok sık karşınıza çıkmıyor. Yukarda da dediğim gibi kendine ait anlatısı olan düşük bütçeli bağımsız filmleri seviyorsanız, SnagFilms’i kesinlikle denemelisiniz.

SnagFilms uygulamasını, iOS, Android, Windows, Xbox One ve PlayStation 4 platformlarında ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

6. Pluto TV

Pluto TV, bu listedeki en zengin özelliklere sahip ücretsiz film uygulamalarından bir tanesidir. Birçok özelliğe sahip olmasına rağmen basit bir kullanıcı arayüzü vardır. Uygulamayı açtığınızda, ücretsiz filmler ve TV şovları için özel bir sekme ile karşılaşıyorsunuz.

Film oynatıcının kullanımı gayet basit. Ayrıca çoğu ücretsiz film için altyazı da bulunuyor.

Pluto TV uygulamasını, iOS, Android, Windows, Mac, Xbox One ve PlayStation 4 platformlarında ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

7. Vudu

Vudu, reklam destekli ücretsiz filmler için harika bir koleksiyona sahiptir. Platforma düzenli olarak yeni filmler ekleniyor. Ücretsiz filmleri tercih ettiğiniz kalitede izleyebiliyorsunuz.

Platform üzerinden online film izleyebilmek için oturum açmanız gerekiyor. Ardından “Ücretsiz” sekmesinde beğendiğiniz yapımları herhangi bir ücret vermeden seyredebilirsiniz.

Vudu uygulamasını iOS, Android, Roku, Windows, Xbox One ve PlayStation 3 / 4 platformlarında ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

8. Viewster

Viewster, ücretsiz film bulmayı kolaylaştıran ve türüne göre kategorize eden bir kullanıcı arayüzüne sahip. Ayrıca film oynatıcı size video kalitesi ve altyazı seçenekleri de sunuyor.

Uygulamada izlediğiniz filmlere yorum yapabilmenize imkân sağlayan uygulama, bir nevi film bloğu görevi de görüyor.

Viewster uygulamasını iOS ve Android platformlarında ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

9. BIGSTAR Movies

Son olarak BIGSTAR Movies, eleştirel beğeni toplayan bağımsız filmlere odaklanan ücretsiz bir film uygulaması. Eğer ücretsiz bir sanat filmi izlemek istiyorsanız, doğru adreslerden bir tanesi de BIGSTAR Movies olabilir.

Basit bir kullanıcı arayüzü olan uygulamada, karanlık mod seçeneği de bulunuyor. Tüm ücretsiz filmleri türe göre sıralamak için bir sekme vardır. Hatta kendinize bir oynatma listesi dahi oluşturabiliyorsunuz.

BIGSTAR Movies uygulamasını iOS ve Android platformlarında ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Ücretsiz film izleme programları / uygulamaları listemizin sonuna geldik. Yerli ve yabancı yapımları bedava olarak izleyebileceğiniz uygulamalar arasında kullanmadığınız ama tavsiye ettiğiniz bir bedava film izleme uygulaması varsa bunu aşağıdan belirtebilirsiniz.

YORUMLAR