Veri Madencileri Fortnite'ın "İnşa Yok" Modunun Kalıcı Olacağını Söylüyor

Birden fazla veri madencisi, sınırlı olacağı düşünülen modun kalıcı olacağını gösteren kanıtlar buldu.

Veri Madencileri Fortnite'ın "İnşasız" Modunun Kalıcı Olacağını Söylüyor

Epic, kısa süre önce Fortnite'ın varsayılan modundan inşa mekaniğini kaldırdı ve bu değişiklik, Doctor Strange tarafından sürpriz bir görünümle biten karmaşık bir hikâye fragmanı aracılığıyla açıklandı.

Bu değişikliğin geçici bir yenilik olması gerekiyordu ancak inşa mekaniğinin kaldırılmasının yeterince popüler olması durumunda kalıcı bir seçenek olabileceği de tahmin ediliyordu. Bu nedenle birden fazla veri madencisinin Epic'in aslında inşa yok oyun modunu tam zamanlı olarak sürdürmeyi planladığına dair kanıtlar keşfetmesine pek şaşırmamak gerek. TweaBR atmış olduğu tweet'te "8 gün sonra kullanıma sunulacak 'İnşa Yok' modunun adı 'Tek Oyunculu—İnşa Yok Battle Royale' olarak adlandırılacak. Ayrıca İkili, Üçlü ve Takım halinde oynama seçenekleri de bulunacak." ifadelerinde bulundu.

Fortnite'ın İnşa Yok Oyun Modu Kalıcı Oluyor

HypeX de bu iddiayı doğruladı ve bir süre sonra "her zaman oynanabilir ayrı İnşasız modların" olduğunu ve ayrıca çoğu yükleme ekranında bu ipucunun geçtiğini belirtti.

İnşa mekaniğinin kaldırıldığı mod ilk duyurulduğunda oyunun böylesine merkezi bir unsurunun kaldırılmasının yüksek riskli bir hareket gibi görünebileceği düşünülüyordu ancak Fortnite yıllardır oyuncuların isteklerini yerine getirme konusunda oldukça başarılı bir marka oldu. Özellikle oyunun inşa mekaniklerine alışamayan ancak geri kalan unsurlarını seven insanların birçoğunun bu hafta oyuna geri dönmesi, Epic'in bu hamleyi atmasına neden olan en büyük sebep gibi görünüyor.

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR