Vivo Y78+ Özellikleri Ortaya Çıktı

Yakında satışa sunulması beklenen Vivo Y78+ modelinin özellikleri ortaya çıktı. İşte TENAA sitesinde listelenen yeni Vivo telefonuna ilişkin ayrıntılar!

TENAA'nın web sitesinde görünen Vivo Y78+ özellikleri gün yüzüne çıktı. Peki, Vivo tarafından yakında piyasaya sürülmesi beklenen yeni akıllı telefon modeli hangi donanım bileşenlerine sahip olacak? Mobil cihaza dair merak edilen detaylar haberimizde.

Vivo Y78+ Özellikleri Listesi

  • Ekran Çözünürlüğü: Full HD+
  • Arka Kamera: 3 adet kamera
  • Batarya: 4900 mAh
  • İşlemci: Dimensity

Vivo, önemli bir başarının altına imza atan Y77 serisinin ardından yeni bir akıllı telefon satışa sunmaya hazırlanıyor. Vivo Y78+ olarak adlandırılan akıllı telefon modeli TENAA'nın web sitesinde Vivo V2271A kod adıyla göründü.

Ortaya çıkan bilgilere göre Vivo tarafından yakında piyasaya sürülmesi beklenen yeni akıllı telefon modeli 4900 mAh batarya kapasitesi ile birlikte gelecek. Telefonun arka yüzeyinde toplamda üç adet kameranın yer alacağı ileri sürülüyor.

Söz konusu cihazın ekranı Full HD+ çözünürlük sunabilir. İddiya göre telefon gücünü Dimensity işlemcisinden alacak fakat tam olarak hangi işlemcinin yer alacağı henüz bilinmiyor.

Vivo Y78+ modelinin yalnızca Çin'de piyasaya sürüleceği söyleniyor. Hindistan dahil olmak üzere global pazar için Vivo Y78 isimli bir telefonun piyasaya sürüleceği iddia ediliyor.

vivo Y35'in Yeni Reklam Filmi Yayınlandı: "Her Zaman Y'eni" (Video)
TEKNOLOJİ

vivo Y35'in Yeni Reklam Filmi Yayınlandı: "Her Zaman Y'eni" (Video)

vivo Türkiye, Android kullanıcıları için bir ilke imza atarak "Her Zaman Y'eni" kampanyası kapsamında vivo V25 5G modeli ile vivo Türkiye fabrikasında üretilen Y35 ve Y22s modellerini tüm kullanıcılara 2 büyük Android güncelleme garantisi ve 3 yıl güvenlik güncelleme garantisi ile sunacağını duyurmuştu.

Vivo Y78+ adlı akıllı telefon modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Söz konusu cihaz ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR