Beklenen Gün Geldi: Artık Whatsapp Mesajlarına Tüm Emojilerle Tepki Verilebilecek

Whatsapp emoji tepkileri nihayet tüm emojileri içeriyor. Whatsapp merakla beklenen güncellemenin herkese açık olarak kullanıma sunulacağını duyurdu.

Beklenen Gün Geldi: Artık Whatsapp Mesajlarına Tüm Emojilerle Tepki Verilebilecek

Meta CEO'su Mark Zuckerberg bir Facebook gönderisinde, WhatsApp kullanıcılarının yakında herhangi bir emoji ile mesajlara tepki verme yeteneğine sahip olacağını duyurmuştu. Mevcut altı adet emojinin yetersiz gelmesi, kullanıcıların bu yönde isteğini belirtmelerine neden olmuştu.

Whatsapp, en sevdiği birkaç emojiyi listelemeden önce "WhatsApp'ta tepki olarak herhangi bir emojiyi kullanma yeteneğini kullanıma sunuyoruz." dedi. WhatsApp'ın sınırlı sayıda yalnızca altı emoji ile tepki verme özelliğini eklemesinden yalnızca bir ay sonra artık tüm emojilerle tepki verilebilecek.

Önceki emoji tepkilerinde olduğu gibi tepki vermek istediğiniz mesaja uzun basarak özelliğe erişebilirsiniz. Bu, yeni bir artı simgesiyle birlikte önceki altı emoji reaksiyonunu içeren menüyü açacak. Artı simgesine dokunduğunuzda standart gülen yüzlerden, selamlayan emoji ve eriyen yüz gibi son eklenenlere kadar her mevcut emojiyi içeren bir menü açılacak ve ayrıca farklı ten tonu varyasyonlarını da içerecek.

Genişletilmiş Emoji Tepki Özelliği Artık Herkese Açıldı

Genişletilmiş emoji tepki özelliği, hem iOS hem de Android dâhil olmak üzere hizmetin beta sürümlerinde daha önce tespit edilmiş ve belli başlı testlerden geçmişti. Özellik artık nihayet herkese açık bir şekilde kullanıma sunuluyor ve önümüzdeki haftalarda tüm WhatsApp kullanıcıları tarafından kullanılabilecek.

Peki siz bu yeni özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR