Xiaomi Logosu Değişti: İşte Yeni Xiaomi Logosu

Xiaomi logosu değişti. Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, logo değişikliğine gitti. Yeni Xiaomi logosu açıklandı.

xiaomi-logosu-degisti-iste-yeni-xiaomi-logosu

Xiaomi logosu güncellendi. Şirket yeni logosunu düzenlediği etkinlikte tanıttı. Logo yeniden tasarlandı ve eski logo ile kıyasla çok ufak değişikliklere sahip.

Xiaomi Logosu Değişti: Yeni Xiaomi Logosu Açıklandı

Yeniden tasarlanan Xiaomi logosu bazı simge paketlerine çok benzeyen yuvarlatılmış köşelere sahip. Eski logo kare şeklindeydi. Yeni logo, Musashino Sanat Üniversitesi profesörü ve Nippon Tasarım Merkezi (NDC) Başkanı Kenya Hara tarafından tasarlandı.

xiaomi-logosu-degisti-yeni-xiaomi-logosu-aciklandi1

Xiaomi, tasarımcının tasarım için "süper elips" matematik formülünü kullandığını açıkladı. Yapılan açıklamada logo ile ilgili şu cümlelere yer verildi: "Dik açılı bir nesneyle karşılaştırıldığında, daire daha çevik bir şekildir; bu, Xiaomi'nin esnekliğinin, acımasızlığının ve ileriye gitme isteğinin mükemmel bir temsilidir."

Xiaomi, kurumsal rengi olarak turuncuyu kullanmaya devam edeceğini ve bu nedenle logonun renginin değişmediğini söylüyor. Bununla birlikte, yüksek kaliteli ürünler için tamamlayıcı renkler olarak logonun Siyah ve Gümüş varyantları kullanılacak.

Xiaomi Mi 11 Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Xiaomi Mi 11 Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

Xiaomi, geçtiğimiz dakikalarda Mi 11 Ultra ile birlikte Mi 11 Pro modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Güçlü teknik özellikleri, dikkat çeken tasarımı ve iddialı fiyatı ile dikkatleri üzerine çeken Mi 11 Pro, bu senenin en iddialı modellerinden birisi olabilir.

Logonun yanında şirketin adına daha estetik bir görünüm kazandıran yeni tipografi de bulunuyor. Xiaomi, marka kimliğine daha çevik bir görünüm istediğini belirtiyor. Hemen aşağıdan yeni logo ve tipografiye göz atabilirsiniz.

xiaomi-logosu2

Yeniden tasarlanan "MI" tipografisinin yanı sıra, daha önce kareli logonun köşelerinde daha yumuşak, daha yuvarlak bir kontur benimseyen yeni logo, artık estetik açıdan daha hoş görünüyor. Xiaomi, marka logosu kullanımının geleneksel kurallarını bozarak ilk kez yeni bir dinamik logo formatını benimsiyor.

Yeni logo karenin dört köşesine sabitlenmemiş, içeriğe uyum sağlayarak en uygun konuma yerleştirilmiş durumda. Yeni dinamik logo felsefi düşünceyi daha da kucaklayarak logoyu gerçekten “Canlı” hale getirmekte.

Xiaomi, varlığını kitlelerden birinci sınıf kullanıcılara, teknolojiden sanat alanına, çevrimiçinden çevrimdışına ve tüm dünyada genişleterek yeni bir on yılı başlatıyor. Bu yeni marka kimliği, Xiaomi'yi önümüzdeki on yılda ileriye taşıyacak.

Sizler Xiaomi'nin yeni logosu hakkında ne düşünüyorsunuz? Hemen aşağıda yer alan yorumlar bölümünden görüşlerinizi bizlerle ve diğer okurlarım ile paylaşmayı unutmayın!

Xiaomi Mi Band 6 Özellikleri ve Fiyatı Açıklandı
TEKNOLOJİ

Xiaomi Mi Band 6 Özellikleri ve Fiyatı Açıklandı

Xiaomi Mi Band 6 özellikleri ve fiyatı - Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, uzun süredir merakla beklenen akıllı bilekliğini duyurdu.

Telegram kanalımıza katılarak hem sorular sorabilir hem de teknolojik ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Telegram kanalımıza burada yer alan bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR