Yeni Samsung Galaxy S6 Güncellemesi Apple’ı Çileden Çıkaracak

Son Galaxy S6 fotoğraf uygulaması güncellemesi Apple’ı çok kızdıracak.

Yeni Samsung Galaxy S6 Güncellemesi Apple’ı Çileden Çıkaracak

Aslında Samsung ve Apple birbirlerinin fikirlerini "yorumlayarak" telefonlarını geliştiriyorlar. Apple iPhone 6 Plus sersinin büyüyen boyutları bunun bir kanıtı. Ancak son Galaxy S6 güncellemesi Apple’ı çok kızdıracak.

Samsung Galaxy S6 son güncellemesi Apple’ın en önemli kamera özelliklerinden birini bünyesine dahil ediyor. Android 5.1 güncellemesine dahil edilen bu özellik Galaxy S6 ve S6 Edge telefonlara iPhone kullanıcılarının yakından tanıdığı bir özelliği getiriyor.

iOS 8 ile Apple fotoğraf tutkunlarına ışık ayarlarını daha kullanışlı hale getiren bir takım uygulama modülleri sunuyordu. Elle yapılan detaylı ışık ayarları modülünün aynısı, şimdi Samsung Galaxy S6 serisine de geldi. Parmağınızı fotoğrafın üzerinde seçtiğiniz her hangi bir bölgede aşağı yukarı hareket ettirerek yapabildiğiniz ışık ayarları, Apple’ın dahiyane uygulamalarından biriydi. Şimdi bu özellik Samsung’a da geliyor.

Şu ana kadar Apple uygulamalarına alternatif çözümler üreten Samsung, bu uygulamasında tamamen Apple’ı taklit ediyor olması bakalım dev şirketlerin arasında nasıl bir sorun oluşturacak. 

Apple, Yosemite Wifi Problemini Sonunda Çözdü

Google Photos Hem iOS Hem de Android Kullanıcılarına Merhaba Dedi

Samsung Planlarını Açıkladı, Her Şey Çok Güzel Olacak!

YORUMLAR