Yeni Surface'lar Haftaya Görücüye Çıkabilir

Microsoft, Windows 8 Pro işletim sistemiyle beraber olarak gelecek olan yeni Surface modeli için çıkış tarihiyle ilgili bilgileri vermemek konusunda ağzı sıkı davranmaya devam ediyor olsa da farklı kaynaklardan gelen haberlere göre gelecek hafta içerisind

Yeni Surface'lar Haftaya Görücüye Çıkabilir

Microsoft, Windows 8 Pro işletim sistemiyle beraber olarak gelecek olan yeni Surface modeli için çıkış tarihiyle ilgili bilgileri vermemek konusunda ağzı sıkı davranmaya devam ediyor olsa da farklı kaynaklardan gelen haberlere göre gelecek hafta içerisinde cihaz günyüzüne çıkabilir.

Redmond merkezli teknoloji devi daha önce yaptığı duyurusunda Surface Pro'nun, Surface RT'den 90 gün sonra piyasaya sürüleceğini işaret etmişti. Microsoft tarafından gelen bu söylemler ise tam olarak 26 Ocak 2013 tarihini işaret etmekte.

26 Ocak aslında Cumartesi gününe denk geliyor ve Microsoft şu an için böyle bir tanıtım etkinliğini onaylamış değil. Bu nedenlerden dolayı Surface Pro'nun önümüzdeki hafta içerisinde açıklanması bekleniliyor.

Kulağa gelen diğer söylentilere göre Microsoft, Ocak ayının sonuna doğru Microsoft Office 2013 gibi piyasaya sürülecek olan diğer uygulamalarla birlikte Windows 8 işletim sistemine sahip Surface modelini de piyasaya sürmesi bekleniliyor. Eğer sızdırılan haberler doğruysa muhtemelen 29 Ocak tarihinde Surface Pro ile Microsoft Office 2013 sürümünü bir arada görebileceğiz.

Surface RT ile Surface Pro Karşılaştırması

YORUMLAR