Ziraat Mobil Uygulaması Çöktü!

Ziraat mobil uygulaması neden açılmıyor? Ziraat Bankası'nın uygulaması çöktü mü? İşte yaşanan gelişmeler!

Ziraat mobil uygulamasına erişim sağlanamıyor. Hesaplarına giriş yapmak ve işlem gerçekleştirmek isteyen kullanıcılar, "Geçici süre hizmet veremiyoruz" ya da "İnternet bağlantınızda sorun var" gibi hata ekranı ile karşı karşıya kalıyor. Peki, Ziraat Bankası'nın uygulaması neden açılmıyor? Konu ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Ziraat Mobil Uygulaması Neden Açılmıyor?

Ziraat Bankası'nın mobil uygulamasına erişim konusunda sorun yaşanıyor. Ziraat Bankası kullanıcıları, hesaplarına girmek istediğinde "Geçici süre hizmet veremiyoruz. Lütfen daha sonra tekran deneyin", "İnternet bağlantınızda sorun var" gibi hata mesajları ile karşılaşıyor.

Ziraat Mobil Uygulaması Çöktü!

Bankanın mobil uygulamasına erişim konusunda sorun yaşayan kullanıcılar, karşılaştıkları sorunu sosyal medya hesapları üzerinden dile getirmeye başladı.

Giriş İçin SMS Doğrulaması İsteniyor

Kimi kullanıcılar hesap şifrelerini girme ekranına gelmeyi başarsa da bu sefer de Ziraat Bankası telefonunuza bir kod yollayıp bu kodu girmenizi istiyor ancak istenen kod telefona hiçbir şekilde gelmiyor.

Ziraat Mobil'e Giriş Yapamıyorum, Çözümü Nedir?
MOBİL

Ziraat Mobil'e Giriş Yapamıyorum, Çözümü Nedir?

Ziraat Mobil'e giriş yapamıyorum, ne yapabilirim sorusunun cevabını merak eden kullanıcılar için rehber hazırladık. Hazırladığımız rehberde söz konusu problemin düzelmesine yardım edebilecek çeşitli çözüm yöntemleri yer alıyor.

Henüz Ziraat Bankası cephesinden konuya dair açıklama yok fakat gelişmeler oldukça sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

YORUMLAR