Samsung Galaxy S8’in En Önemli Özelliği Sızdırıldı

Samsung Galaxy S8 hakkında pazarda uyanış yaratmaya çalışıyor. Samsung Galaxy S8’in en önemli özelliklerinden birinin sızdırılması da bunu kanıtlıyor.

Samsung Galaxy S8’in En Önemli Özelliği Sızdırıldı

Her sene olduğu gibi provokatif pazarlama çalışmalarına hız kesmeden devam eden Samsung, yavaş yavaş Samsung Galaxy S8 hakkında pazarda uyanış yaratmaya çalışıyor. Samsung Galaxy S8’in en önemli özelliklerinden birinin sızdırılması da bunu kanıtlıyor.

Elbette bu sızıntıların zaman içinde yüzde 80’ininin gerçeklerle örtüşmediğini anlıyoruz ancak Samsung geçen sene bu zamanlarda aynı politikayı Samsung Galaxy S7 ailesi için de kullanmıştı. Apple iPhone serisi tanıtılmadan önce artık bu tür pazarlama hareketlerinin klişeleşiyor olması dikkat çekici elbette.

Samsung Galaxy S8 teknik özellikleri

Sızdırılan habere göre Samsung Galaxy S8’in en önemli özelliklerinden biri 5.5 inçlik 4K UHD ekranı olacakmış. Sızdırılan rapora göre pek çok kullanıcı bu boyutlardaki bir ekran yüzeyinde 2K ve 4K arasındaki farkı anlayamayacaklar bile. Diğer yandan Samsung Galaxy S8 ile ilgili iki farklı ekran boyutundan da bahsediliyor. Büyük olasılıkla Edge üretim bandından gelmesi muhtemel ikinci Samsung Galaxy S8 bir üst model olarak pazarlanacağı için 5.7 inç ekran taşıyacak.

Bu arada Samsung’un gelecek yıl için bükülüp katlanabilir ekrana sahip bir cihaz çıkarması da kuvvetle muhtemel. Samsung’un bir prototip uğruna Galaxy S markasını tehlikeye atmayacağı onun için de bu cihazın Samsung Galaxy S8 olmayacağı düşünülüyor. 

Samsung Hakkında Hiç Bilmediğiniz Şaşırtıcı 10 Gerçek

YORUMLAR