4 Adet The Division ve Yüzlerce Euro'luk Hediye Çeki Dağıtıyoruz. (Kazananlar Açıklandı)

Tamindir kampanyaları takip eden kullanıcılarımız için yeni bir fırsatla karşınızdayız. Bugün kampanyaya katılarak 4 adet Tom Clancy’s The Division (PC) oyunu kazanabilirsiniz.

4 Adet The Division ve Yüzlerce Euro'luk Hediye Çeki Dağıtıyoruz. (Kazananlar Açıklandı)

Tamindir kampanyalarını takip eden kullanıcılarımız için yeni bir fırsatla karşınızdayız. G2A işbirliği ile düzenlediğimiz yeni kampanya sayesinde dünyayı sallayan 4 adet Tom Clancy’s The Division (PC) oyunu kazanabilirsiniz. Hepsi bu kadar da değil; 4 adet Tom Clancy’s The Division (PC) oyununun yanı sıra, 100’lerce Euro’luk hediye çekleri kazanarak G2A’dan yapacağınız alışverişlerde bu çekleri kullanıp kendinizi şımartmanız da mümkün.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de oyuncular tarafından oldukça sık kullanılan dijital oyun satış platformlarından bir tanesi olan G2A, son zamanlarda yaptığı yatırımlarla birlikte ülkemizde de oyun pazarında kendisinden oldukça sık bahsettirmeye başladı. Halihazırda sahip olduğu Türkçe dil desteği sayesinde de ülkemizde oyuncuların kolaylıkla kullanabildiği servis, piyasada yer alan birçok popüler oyunu çok daha uygun fiyatlarla satın alabilmemizi sağlıyor.

4 Adet The Division ve Yüzlerce Euro'luk Hediye Çeki Dağıtıyoruz!
Tamindir TV

4 Adet The Division ve Yüzlerce Euro'luk Hediye Çeki Dağıtıyoruz!

G2A ve Tamindir olarak düzenlediğimiz kampanyamızda 4 adet Tom Clancy's The Division, G2A üzerinde kullanabileceğiniz 10 adet 10€, 20 adet 5€ ve 80 adet 2€'luk hediye çeki vereceğiz.

Kampanya tarihi

Yeni kurguladığımız Tamindir ve G2A kampanyamız, 29 Mart 2016 tarihinde başlayacak ve 5 Nisan 2016 tarihinde sona erecektir.

Kampanya hediyeleri

Kampanya ödüllerimiz aşağıdaki gibi olacaktır:

  • 4 adet Tom Clancy's The Division (PC)
  • 10  adet 10 Euro’luk hediye çeki
  • 20 adet 5 Euro’luk hediye çeki
  • 80 adet 2 EuroLuk hediye çeki

Kampanya sayfası üzerinde yer alan takip seçenekleri arasından her biri size bir çekiliş hakkı olarak geri dönecek. Bu sayede birden fazla adımı tamamlayarak, kampanya sonrasında bu muhteşem hediyelerden bir tanesine sahip olma fırsatını elde edebileceksiniz.

Not: Kampanya sonunda şanslı talihlilerimize kazanmış oldukları ödüller e-posta aracılığıyla gönderilecektir. Bu nedenle kampanyaya katılırken kullanacağınız e-posta adresinizin sosyal medya hesaplarınız üzerinde kullanmakta olduğunuz e-posta adresiyle eşleştiğine emin olunuz.

KAMPAYAMIZ SONA ERMİŞTİR. KAZANANLARIN LİSTESİNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ!

Kampanyaya katılma şartları

Kampanyamıza katılmak ve bu hediyelerden bir tanesini kazanabilmek için yapmanız gereken tek şey; aşağıda sizlerle paylaştığımız kampanya sayfası üzerinde yer alan G2A ve Tamindir sosyal medya hesaplarını takip etmek.

  • Kampanyamıza katılmak isteyenler kampanya sayfasına tıklayarak koşulları tamamlamaya başlayabilirler.
  • Kampanyamız bu yazının yayınlanma tarihinde aktif olacaktır ve katılım sayfasındaki gün sayacı sona erdiğinde bitecektir (başlangıçtan itibaren toplamda 7 gün).
  • G2A ve Tamindir kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Kampanya katılım sayfasındaki adımların bazılarında doğrulama seçenekleri bulunmaktadır. Doğrulama olmayan katılımlara çekiliş hakkı vermemektedir.
  • Diğer koşullar G2A'nın hazırladığı kampanya katılım sayfasında detaylı olarak yer almaktadır.
  • Kampanya bitiş tarihinden sonra, ödül kazanan kullanıcılarımız e-posta yoluyla bilgilendirilecek ve yine ödül kazanmaya hak kazanan kullanıcılarımızın isimleri bu sayfa üzerinde listelenecektir.

The Division Rekor Üstüne Rekor Kırıyor

Ubisoft'un Yeni Gişe Rekortmeni The Division Oldu

YORUMLAR