50 Takipçimize Avast! Premier Antivirüs Lisansı Hediye

Avast! Premier 1 yıllık tam sürüm lisansı kazanmak için kampanyamıza katılmayı unutmayın!

50 Takipçimize Avast! Premier Antivirüs Lisansı Hediye

Avast! Premier programı, bilgisayarınızın güvenliğini sağlamak için üretilmiş tam bir güvenlik paketi diyebiliriz. İçerisinde hem antivirüs hem de güvenli duvarı, anti-malware, anti-spyware, disk kurtarma, bulut tarama, savunma kalkanı ve diğer araçları barındırması sayesinde Avast'ın şimdiye dek hazırladığı en geniş güvenlik uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla programı kullandığınızda sisteminizi korumak için başka hiç bir araca ihtiyaç duymuyorsunuz.

Avast ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği sayesinde normalde ücretli olan Avast! Premier'e ait 50 adet 1 yıllık tam sürüm lisansı kullanıcılarımıza dağıtacağız. Lisans kazanmak için kampanyamıza katılmak isterseniz tek yapmanız gereken aşağıdaki bağlantıları kullanarak sosyal ağlardaki hesaplarımızı beğenmek ve daha sonra en altta yer alan formu doldurarak kaydınızı gerçekleştirmek.

Katılımcılar arasından seçilecek olan 50 kişi random.org üzerinden rastgele belirlenecektir ve sonuçlar bu sayfada da yayınlanacak, daha sonra e-posta ile kazananlara lisansları iletilecektir. Avast lisansları adınız ve e-posta adresiniz üzerine tanımlandığı için bu bilgileri doğru şekilde girmeyi unutmamalısınız. Yoksa lisanslarınız çalışmayacaktır.

Kampanyamız sona ermiştir. Random.org üzerinden gerçekleştirilen çekilişin sonuçlarını aşağıda görebilirsiniz:

Şimdiden tüm katılımcılarımıza başarılar diliyoruz. Her hafta gerçekleştirdiğimiz kampanyalarımızı takip etmeyi unutmayın!

Not: 1250 kişilik kayıt limiti dolduktan sonra kampanya formu deaktive edilecektir.

YORUMLAR