Alan Wake Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

Korku ve gerilim türünün en iyi örneklerinden biri olan Alan Wake’i Türkçe altyazı ile oynamak istiyorsanız bu yazımız tam size göre.

alan-wake-turkce-yama

Alan Wake, çok geniş kitlelere ulaşan bir oyun olmasa da korku oyunları sevenlerin çok iyi bileceği bir yapımdır. Atmosferi ve hikayesiyle bizlere korku dolu saatler yaşatan Alan Wake türü sevenler için harika bir oyundur.

 En İyi Tek Kişilik Korku Oyunları
OYUN

En İyi Tek Kişilik Korku Oyunları

Korku türü tekrar yükselişe geçti diyebiliriz. Pek çok tek kişilik korku oyunu tekrardan gündeme geldi. Bazılarının yeniden yapımı söz konusu bazılarının da devamı önümüzdeki yıllarda bizimle buluşacak.

Korku oyunları hikayeleri ile var olabilen yapımlardır. Alan Wake’i de iyi bir korku oyunu yapan şey hiç şüphesiz hikayesidir. Hal böyle olduğundan oyunun hikayesini takip etmek son derece önemli. Eğer İngilizceniz yeterince iyi değilse Alan Wake Türkçe yama yükleyerek bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Böylece oyunun hikayesini çok daha rahat bir şekilde kavrayabilirsiniz. Aşağıdaki basit adımları takip ederek siz de Alan Wake Türkçe yama yükleyebilirsiniz.

Alan Wake Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?

  • Öncelikle yukarıdaki İndir seçeneğine tıklayın.
  • Ardından indirdiğiniz dosyayı Winrar ile açın.
  • Akabinde Alan Wake_TR_Yama_v1.00.exe isimli dosyayı çalıştırın.
  • 3 kere ileri seçeneğine tıklayın. 
  • Manuel Arama” seçeneğine tıklayın.
  • Oyunun kurulu olduğu dizine giderek AlanWake.exe dosyasının bulunduğu dizini seçin.
  • Onaylayın ve kurulum işleminin tamamlanmasını bekleyin.
  • İşlem tamam. Alan Wake Türkçe yama bilgisayarınıza kurulmuş olacak.

Alan Wake Hakkında

Remedy Entertainment tarafından geliştirilen ve yayınlanan Alan Wake ilk kez 2010 yılında Xbox 360 için piyasaya sürüldü. 2012 yılında PC’ye gelen Alan Wake 2021 yılında ise remastered versiyonuna kavuştu. Devam oyunu duyurulduktan sonra tekrar dirilen bu marka önümüzdeki günlerde daha çok konuşulacak gibi duruyor.

Alan Wake hikaye olarak oldukça etkileyici bir yapım. Oyunda psikolojik sorunlara sahip yazar olan Alan Wake’i canlandırıyoruz. Alan, kaybolmuş eşi Alice’i bulmak için bir yolculuğa çıkar. Yolculuk sırasında da kendi yazmış olduğu bir korku hikayesini buluyor. Hikayeyi hatırlamadığı için sayfalara bir göz atan Alan sayfalarda yazan olayların gerçeğe dönüştüğünü görüyor. Sonrasında olaylar gelişiyor. Oldukça iyi bir hikayeye sahip olan Alan Wake, korku oyunlarını seven herkes tarafından muhakkak oynanmalı.

Alan Wake Türkçe yama ile alakalı paylaşacaklarımız bu kadardı. Umuyoruz ki sizler için faydalı olmuştur. Siz Alan Wake’i daha önce oynamış mıydınız? Alan Wake’in Türkçe yamasını nasıl buldunuz? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR