Android 6.0 Marshmallow Tabanlı En İyi Custom ROM'lar

Android cihazlarınızı istediğiniz gibi özelleştirebileceğiniz Android 6.0 Marshmallow tabanlı en iyi Custom ROM’ları sizler için hazırladık.

Android 6.0 Marshmallow Tabanlı En İyi Custom ROM'lar

Android cihazlarınızı istediğiniz gibi özelleştirebileceğiniz Android 6.0 Marshmallow tabanlı en iyi Custom ROM’ları sizler için hazırladık.

Android işletim sistemli akıllı telefonlarınızdan beklentileriniz bir hayli fazlaysa, yapabileceğiniz tek bir şey var; o da cihazınıza farklı bir Custom ROM yüklemek. Geçtiğimiz aylarda tanıtılan Android 6.0 Marshmallow sürümünü hemen denemek istiyorsanız ancak cihazınız güncelleme almadıysa, aşağıda sıraladığımız ROM’ları incelemenizde fayda var.

CyanogenMod 13

Bu listenin ilk sırasında olmayı hak eden CyanogenMod 13, piyasadaki Custom ROM’lar arasında en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Birçok cihaz için uyumlu ROM’lar sunan ekibin burada yer alan sayfasını inceleyerek, kendi cihazınız için uyumlu CyanogenMod 13 ROM’u olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Dirty Unicorns

Birçok işlevsel özelliğe sahip olan Dirty Unicorns ROM’unun sade bir arayüze sahip olması oldukça hızlı bir cihaz deneyimini sizlere sunuyor. Kullandığınız cihaza Android 6.0 Marshmallow ROM’u gelip gelmediğini öğrenmek için bu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Cataclysm

Nexus cihazlarda kullanılabilen ve birçok faydalı özellik sunan Cataclysm Custom ROM’u da hızlı ve kararlı çalışan Android 6.0 Marshmallow sürümünü sunmuş durumda. Bu bağlantıyı takip ederek cihazınızla uyumlu olan dosyayı indirebilirsiniz.

crDROID

Sade ve kolay bir arayüze sahip olan bir başka Custom ROM olan crDROID de hızlı ve stabil olmasıyla dikkat çekiyor diyebilirim. Bir başka önemli avantajı da, destek verdiği geniş telefon yelpazesi diyebilirim. Bu bağlantıdan cihazınıza uygun Marshmallow sürümünü indirebilirsiniz.

Chroma

Sade, hızlı ve özelleştirilebilir birçok fonksiyona sahip olan Chroma, Android 6.0 Marshmallow tabanlı kullanabileceğiniz bir başka Custom ROM. Android’in yeni sürümünü Chroma ile denemek istiyorsanız buradaki bağlantıdan cihazınızın desteklenip desteklenmediğini öğrenebilir ve buna göre uygun dosyayı indirebilirsiniz.

Son olarak şunları söylemekte fayda var; Custom ROM üreticilerinin yayınladıkları sürümlerin birçoğu hala test aşamasında olan Custom ROM’lar olabilir. Dosyaların yanına Stable, Official gibi notlar bulunuyorsa bu sürümler kararlı çalışıyor anlamına gelir. Diğer sürümlerde bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Custom ROM Nedir? İşte Custom ROM Kullanmanın Bize Sağladığı 4 Önemli Avantaj

YORUMLAR