Android Telefonlarda Video Görüntü Sabitleme Nasıl Yapılır?

Android kullanıcılarının özendiği iPhone'da bulunan video sabitleme Android telefonlarda nasıl yapılır? Gelin birlikte bakalım.

iPhone kameralarının Android telefonların kameralarına kıyasla daha iyi olması ve iPhone'larda video görüntü sabitleyici olması birçok kullanıcının Apple telefonlarına geçmesine neden oluyor. 

Fakat, bir süredir Android telefonlarda video görüntü sabitleyicisi bulunmakta ama çoğu kullanıcı bunu bilmemekte ve birçok Android telefon kullanıcısı, video çekerken görüntünün titrememesi için çözüm aramakta. Peki, Android telefonlarda video görüntü sabitleme nasıl yapılır sizler için anlatıyoruz. 

Android Telefonlarda Görüntü Sabitleme Nasıl Yapılır?

  • Cihazınızın kamerasını açın.
  • Video kısmına gelin
  • El simgesine dokunun.
  • Video çekme işlemine başlayın.
  • İşlem tamamlanmış olacaktır.

Çoğu Android telefonda dalgalı bir şekilde "El" simgesi bulunmaktadır. Bu sayede tıpkı iPhone cihazlarda olduğu gibi video çekerken büyük oranda titreşimi önleyebilir ve kaliteli videolar çekebilirsiniz. Her Android telefonda görüntü sabitleyici özelliği bulunmasa da yakın yıllarda çıkan Android cihazlarda görüntü sabitleyicisi bulunmakta.

Fotoğraf Arka Plan Silme İşlemi Nasıl Yapılır, Ücretsiz Arka Plan Kaldırma Siteleri Neler?
NASIL YAPILIR

Fotoğraf Arka Plan Silme İşlemi Nasıl Yapılır, Ücretsiz Arka Plan Kaldırma Siteleri Neler?

Görsel tasarlarken en çok ihtiyacımız olan şeylerden biri de, fotoğraf arka plan silmedir. Birçok kullanıcı bu işlemi gerçekleştirmenin kısa yollarını  aramaktadır.

 

Görüntü Sabitleyici Nedir?

Profesyonel videolar çekmek için hayat kurtaran özelliklerden biri de görüntü sabitleyicileridir özellikle vlog, sinematik videolar veya belgesel tarzı çekimler yapmak istiyorsanız cihazınızda görüntü sabitleyici özelliğinin bulunması oldukça önemlidir.

Görüntü sabitleyici özelliği video çekerken kameranın titreşimini olabildiğince azaltmakta ve kullanıcıya kaliteli bir video vermektedir. Eğer kameranız da görüntü sabitleyici özelliği yoksa çektiğiniz videolarda çok fazla titreşim olacaktır. Özellikle motor vlog videoları çekiyorsanız izleyiciler için  videolarınız pek hoş durmayacaktır.

Aşağıdaki videoda görüntü sabitleyici ve normal kameranın farklarını görebilirsiniz.

Özellikle aksiyon kamerası almak istiyorsanız ve bisiklet motor vlog, dağ sporları kısaca aksiyon dolu hareketin fazla olduğu anılarınızı kaydetmek istiyorsanız görüntü sabitleyicisine sahip olan bir kamera almak durumundasınız. Hangi aksiyon kamerasını almalıyım diyorsanız en iyi aksiyon kameraları içeriğimize bakabilirsiniz.

Kötü Telefon Kamerasıyla Kaliteli Fotoğraf Nasıl Çekilir?
İNTERNET

Kötü Telefon Kamerasıyla Kaliteli Fotoğraf Nasıl Çekilir?

İnsanoğlu 1826 yılında fotoğrafla tanışmış ve bu yeni bir çağın başlangıcına işaretti. Öyle ki bu çağ akıllı telefonların hayatımıza girmesi ve artık hayatımızın bir parçası olmasıyla birlikte fotoğraf çekmek bir o kadar önemli oldu.


Bu içeriğimizde Android telefonlarda video görüntü sabitleme nasıl yapılır anlatmış olduk. Sizler görüntü sabitleme özelliği hakkında neler düşünüyorsunuz? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın. iPhone'lar Android'e kıyasla neden daha iyi fotoğraflar çekebiliyor merak ediyorsanız yazımıza göz atabilirsiniz.

YORUMLAR