AnyMeeting ile Çevrimiçi Toplantılar Düzenleyin

AnyMeeting uygulaması ile uzakta olduğunuz çalışanlarınızla ücretsiz çevrimiçi toplantılarınızı çok basit ve pratik şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

AnyMeeting ile Çevrimiçi Toplantılar Düzenleyin

Günümüzde insanların birbiriyle iletişim kurmasını sağlayan pek çok servis mevcut. Kullanıcıların ihtiyaçlarına göre sesli aramalar, görüntülü konuşma servisleri son derece etkili gözüküyor. Fakat bu servisler genelde birden fazla kişiyle aynı anda konuşmak/toplantı yapmak için uygun değil.

AnyMeeting çevrimiçi konferans konusunda oldukça başarılı bir servis sağlıyor.



AnyMeeting uygulaması sayesinde, çevrimiçi toplantılarınızı rahatça organize edebilir, ekran paylaşımı, konuşma organizasyonunu ayarlarınızı rahatça yapabilirsiniz. 200 kişiye kadar kayıt olmadan ve herhangi bir ücret ödemeden toplantılarınızı çevrimiçi olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Eğer ücretsiz olarak kayıt olursanız uygulamanın tüm özelliklerini kullanabilirsiniz.



Toplantınıza başlamadan önce uygulamaya girdiğinizde bilgisayarınızda Java'nın bulunmasını isteyecektir. Bunun sebebi de ekran paylaşımı içindir.

Toplantıya internet üzerinden katılacaklar içinse bir link yaratılacak. O linke tıklayan katılımcılar toplantıya katılmış olacaklar.



Size sadece birkaç özelliğinden bahsettiğim AnyMeeting uygulamasının daha pek çok özelliği mevcut. Servisi kullanmak için bilgisayarınıza hiçbirşey kurmanıza gerek yok, hatta üye bile olmadan bu servisi kullanabilirsiniz. Ancak üye olduğunuz takdirde uygulamayı tüm özellikleriyle beraber ücretsiz olarak kullanablirsiniz. Eğer reklamları görmek istemiyorsanız o zaman ücretli versiyona geçmeniz gerekmektedir.


YORUMLAR