Assassin's Creed 1 Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

Oyun dünyasının en önemli serilerinden biri olan Assassin's Creed serisinin ilk oyununu Türkçe altyazı ile oynamak istiyorsanız bu yazı tam size göre.

assassins-creed-1-turkce-yama

Assassin's Creed serisine pek çoğumuz hayranız. Her oyunu bizi farklı bir bölgeye ve tarihe götürüyor. Yer yer Assassin's Creed oyunları çokça övülüyor bazen de yerden yere vuruluyor. Bu seriyi başlatan oyun olan Assassin's Creed 1, pek çok yönden eleştirilen bir oyun olsa da bu markanın yükseliş hikayesinin ilk basamağı oldu.

Eskiden Yeniye Assassin's Creed Serisi
OYUN

Eskiden Yeniye Assassin's Creed Serisi

2007 yılında Ubisoft Assassin’s Creed isimli bir oyun çıkardı ve oyun dünyasına bomba gibi düşen bu oyun pek çok kişi tarafından beğenilse de eksiklikleri göze çarpıyordu ve devam oyunları bekleniyordu.

Assassin's Creed 1 hikaye olarak oldukça önemli bir yapım. Haçlı Seferleri’ne ışık tutan bu oyunda suikastçiler ile tapınakçılar arasında süren ebedi savaşa tanıklık ediyoruz. Hikayenin çok önemli bir yer kapladığı bu oyunda etkileyici sahneler ve diyaloglar bulunmaktadır. Hikayeyi en iyi şekilde anlamak istiyorsanız Assassin's Creed 1 Türkçe yama yapmak isteyebilirsiniz. Aşağıdaki basit adımları uygulayarak siz de Assassin's Creed 1 Türkçe yama yükleyebilirsiniz.

En İyi Orta Çağ Oyunları
OYUN

En İyi Orta Çağ Oyunları

Pek çok oyuncu, video oyunlarında Orta Çağ temasının kullanılmasına bayılıyorlar. Hem sinemalarda hem de televizyonlarda pek çok kez işlenmiş olan Orta Çağ temasının belki de en iyi yansıtıldığı mecra oyunlardır.

Assassin's Creed 1 Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?

  • anonymousceviri.com’un Assassin's Creed 1 Türkçe yama sayfasına gidin.
  • Sağ taraftaki “Yamayı İndir” seçeneğine tıklayın.
  • Assassin's Creed 1’in Türkçe yaması ücretli bir şekilde sunuluyor. anonymousceviri.com’un rehberini okuyarak konu ile alakalı detaylı bilgi alabilir ve istemcilerini indirerek Assassin's Creed 1’i hızlı bir şekilde Türkçe yapabilirsiniz.

Kendinizi Kaptıracağınız En İyi Hikayeli Oyunlar - 2024
OYUN

Kendinizi Kaptıracağınız En İyi Hikayeli Oyunlar - 2024

Oyun oynarken hikayenin bir parçası olduğunuz karakterlerin hissiyatlarının yaşandığı, gerçeği aratmayan hikayeli oyunlar listemizi aşağıda bulabilirsiniz.

Assassin's Creed 1 Hakkında

Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayınlanan Assassin's Creed 1; PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkış yapmıştı. Serinin ilk oyunu 2007 yılında bizlerle buluşmuştu. Esasında Assassin's Creed 1 Ubisoft’un eski serilerinden biri olan Prince of Persia’nın yenilenmiş hali olarak tasarlanmıştı. Sonrasında işler değişti ve bu oyun ayrı bir yapım olarak, “Assassin's Creed” ismiyle çıkış yaptı.

En iyi gizlilik oyunlarını bünyesinde barındıran Assassin's Creed serisinin ilk tohumlarını atan bu oyun pek çok yönüyle takdiri hak ediyor. İyi yönleri kadar kötü yönleri de bulunan bu oyun pek çok eksiğine rağmen oyuncular tarafından sevildi. Karizmatik, kapşonlu bir suikastçiye hayat vermek ve Haçlı Seferi dönemine tanıklık etmek pek çok oyuncuyu heyecanlandırmıştı. Oyunun gizlilik mekanikleri oldukça beğenilmişti.  Sonrasında Assassin's Creed serisinde kullanılacak pek çok özelliğin temelleri bu oyunda atılmıştı.

Assassin's Creed 1 Türkçe yama hakkında paylaşacaklarımız bu kadardı. Umuyoruz ki seriye yeni başlayacak olan ya da eskileri yad etmek isteyenler için faydalı olmuştur. Siz Assassin's Creed 1’i daha önce oynamış mıydınız? Assassin's Creed 1’in Türkçe yamasını nasıl buldunuz? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR