Assassin's Creed Odyssey Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?

Assassin's Creed Odyssey Türkçe yama nasıl indirilir nasıl yüklenir merak ediyorsanız bu yazımıza bir göz atın.

assassins-creed-odyssey-turkce-yama

Assassin's Creed serisinin en iyi oyunlarından biri olan Assassin's Creed Odyssey 2018 yılına damgasını vurmuştu. Çıkışından sonra yayınlanan DLC’ler ile çok daha iyi hale getirilen Assassin's Creed Odyssey serinin en iyi oyunlarından biriydi. Zengin bir hikayeye sahip olan bu oyunda saatlerce vakit geçirmeniz mümkün.

Eskiden Yeniye Assassin's Creed Serisi
OYUN

Eskiden Yeniye Assassin's Creed Serisi

2007 yılında Ubisoft Assassin’s Creed isimli bir oyun çıkardı ve oyun dünyasına bomba gibi düşen bu oyun pek çok kişi tarafından beğenilse de eksiklikleri göze çarpıyordu ve devam oyunları bekleniyordu.

Pek çok oyuncu Assassin's Creed Odyssey Türkçe yama yükleyerek oyunu daha iyi anlıyor. Dil bariyerine takılmadan Assassin's Creed Odyssey’i Türkçe oynamak için yama yükleyebilirsiniz. Oyuncular Assassin's Creed Odyssey Türkçe yama nasıl yüklenir merak ediyorlar. Biz de bu yazımızda Assassin's Creed Odyssey Türkçe yama nasıl indirilir, nasıl yüklenir izah edeceğiz.

En İyi Gizlilik Oyunları
OYUN

En İyi Gizlilik Oyunları

Günümüzde artık eskisi kadar gizlilik oyunu üretilmiyor. Pek çok büyük bütçeli oyunda bazı bölümlerde gizlilik sekansı olsa da ana odağı gizlilik olan oyun bulmak biraz zor.

Assassin's Creed Odyssey Türkçe Yama Nasıl İndirilir?

  • Animus Projesi isimli çeviri sitesine gidin.
  • Assassin's Creed Odyssey’in Türkçe yamasını indirin.
  • İndirilen Winrar dosyasını açın.
  • “ACOD_kur.exe” isimli uygulamayı çalıştırın.
  • Kurulum adımlarını tamamlayın.
  • Birkaç dakika içerisinde Assassin's Creed Odyssey Türkçe yama bilgisayarınıza kurulmuş olacaktır.
  • Assassin's Creed Odyssey’i açın.
  • Altyazıları açtığınızdan ve altyazı dilinin Türkçe olduğundan emin olun.

Assassin's Creed Odyssey’e Türkçe yama kurmak oldukça basit ve hızlı bir işlem. Siz de yukarıdaki adımları takip ederek Assassin's Creed Odyssey’i Türkçe oynayabilirsiniz. Bu noktada oyunun çeviri işlemini yapan Animus Projesi isimli ekibe de teşekkür ediyoruz.

Assassin's Creed Odyssey Hakkında

Assassin's Creed Odyssey, Yunan mitolojisi temalı en iyi oyunlardan bir tanesi. Önceki Assassin's Creed oyunu olan Origins’den sonra çıkan Odyssey, gelmiş geçmiş en iyi Assassin's Creed oyunlarından bir tanesi.

Assassin's Creed Origins Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?
NASIL YAPILIR

Assassin's Creed Origins Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?

Assassin's Creed serisinin yapımcı ve yayıncısı Ubisoft, 2015'te Syndicate’i çıkardıktan sonra seride köklü değişiklikler yaptı ve  2017 yılında Assassin's Creed Origins’i çıkardı.

Assassin's Creed serisinde hikaye olarak oldukça önemli bir yerde bulunan Assassin's Creed Odyssey, bu seriyi seven herkesin muhakkak oynaması gereken bir oyun. Hikayeyi en iyi şekilde anlayabilmek için Türkçe yamasının bulunması da biz oyuncular için oldukça hoş bir durum.

Assassin's Creed Odyssey Türkçe yama ile alakalı paylaşacaklarımız bu kadardı. Siz oyunları Türkçe mi oynuyorsunuz? Assassin's Creed Odyssey’in Türkçe yamasını beğendiniz mi? Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR