Avast'ın Parola Yöneticisi EasyPass Yayınlandı

avast! EasyPass kullanıcı adı ve şifre bilgilerini sizin için tek bir alanda toplayarak, zaman zaman ızdırap haline dönüşen kullanıcı adı ve şifre girişlerini hızlandırabiliyor. Güvenliği Blowfish ve AES-256 şifreleme sistemleriyle sağlayan avast EasyPass

Avast'ın Parola Yöneticisi EasyPass Yayınlandı

Parola yöneticisi alanındaki en ünlü yazılımlardan Roboform'a sıkı bir rakip olacak avast! EasyPass kullanıcı adı ve şifre bilgilerini sizin için tek bir alanda toplayarak, zaman zaman ızdırap haline dönüşen kullanıcı adı ve şifre girişlerini hızlandırabiliyor. Güvenliği Blowfish ve AES-256 şifreleme sistemleriyle sağlayan avast EasyPass ile çevrim içi bankacılık bilgileri bile saklanabilir.  



67 bin kullanıcısı arasında düzenlediği ankette, kullanıcılarının sadece yüzde 11.5'inin parola yöneticisi kullandığını tespit eden avast!, ankete katılanların hızlı, güvenli ve kolay kullanılabilir bir yazılım istediğini tespit etmiş. Bu verilerin ışığında geliştirilen avast! EasyPass, bu alanda var olduğuna inandığı bir açığı kapatma hedefinde.

avast! EasyPass'ın deneme sürümü bulunmuyor. Yazılımın yıllık kullanım ücreti 9.99 dolar olarak belirlenmiş. Sadece Windows işletim sistemlerinde çalışan yazılım Internet Explorer, Firefox, Chrome ve Opera internet tarayıcılarıyla uyumlu çalışabiliyor.

YORUMLAR