Bir LG G5’iniz Olsa Bakın Neler Yapabilirdiniz!

Gelin, hep birlikte LG G5’in neler yapabildiğine dair hazırlanmış videolara bir göz gezdirelim.

Bir LG G5’iniz Olsa Bakın Neler Yapabilirdiniz!

Umarız olur tabii, her şey bir yana bir LG G5’iniz olsaydı neler yapabileceğinize dair birçok "promo video" ortalıkta dolaşmaya başladı. Bu videolar seyredince insanın biraz canı LG G5 çekiyor. Gelin, hep birlikte LG G5’in neler yapabildiğine dair hazırlanmış videolara bir göz gezdirelim.

LG G5 tek başına bir telefon olarak gelmiyor. LG G5 yanında cihaz ile entegre olacak bir çok ek cihazı da getiriyor. LG Friends olarak adlandırılan bu cihazlar kaliteli ses, görüntü, eğlence ve işlevsellik adına birçok olanaklar sunuyorlar.

Aslında LG G5 ile beraber mobil dünyada modüler telefon teknolojisinin ilk kez bu kadar kullanışlı ve çeşitli olabileceğine de şahit oluyoruz. LG G5 serisini mobil telefon kavramını daha eğlenceli ve çok amaçlı olarak kullanılması muhtemel bir zemine doğru çekerken, büyük olasılıkla 2016 yılından itibaren üretilecek bir sürü akıllı telefonun vizyonunu da değiştireceğe benziyor.

LG G5 Kamerası ile neler yapabilirsiniz?

Lansmanı yapılan LG G5’in kamerası oldukça farlklı özelliklere sahip. İlk önce manuel modda (elle kullanım) bu kamerayla neler yapabileceğimize bir bakalım.

LG G5 kamerasında geniş açı nasıl çalışıyor?

Aşağıdaki video ise 8MP’lik ikinci bir lensin de devreye girmesiyle 135 derece geniş açı özelliğinin ne kadar farklı olabileceğini gösteriyor. Bu açı, LG G5'in normal bir telefonun çekeceği fotoğraftan 1.7 misli daha geniş alanı görüntüleyebildiği anlamına geliyor.

LG G5 batarya değişimi nasıl yapılıyor?

LG G5’in modüler batarya değişim çekmecesi (slot) aslında pek çok işe yarayabiliyor. Hemen yedek batarya takabiliyorsunuz. Buraya bir fotoğraf kamerası ve Bang & Olufsen Hi-Fi modülü ekleyebiliyorsunuz.  Ancak LG G5’deki çekmece sadece bununla sınırlı değil. microSD yuvası da 2TB’a kadar depolama belleği desteği verebiliyor.

LG G5 ile selfie nasıl çekiliyor?

LG G5 ile selfie çekmek isterseniz otomatik çekim olanakları oldukça faydalı olabiliyor. Otomatik selfie seçeneği bir saniye hareketsiz kaldığınızda hemen resminizi çekebiliyor.

LG G5 Lansmanında Tanıtılan Diğer Ürünler

LG G5 Tanıtımı Yapıldı, İşte Yeni Amiral Gemisinin Özellikleri

İşte Devlerin Savaşı, LG G5 ve Samsung Galaxy S7 Karşılaştırması

YORUMLAR