Bir Zombi İstilasından Kurtulabilir misiniz? Test Ediyoruz!

Bir zombi istilasından kurtulma şansınız nedir? İşte stratejik sorulara vereceğiniz cevaplarla bulmaya çalıştık.

Bir Zombi İstilasından Kurtulabilir misiniz? Test Ediyoruz!

Zombi Kıyameti artık neredeyse günlük yaşamın en önemli geyiklerinden biri oldu. Zombi gibisin tamlaması da günlük hayatta oldukça yaygın kullanılan bir deyim zaten. Bu garabetlerin hayatımıza girmesi bundan yılarca öncesine dayanıyor. 1968'de çekilen George A. Romero’nun yazdığı ve yönettiği The Day Night of the Living  Dead filmi her ne kadar  zombi pop kültürünün ilk örneği olarak bilinse de, aslında ilk zombiler beyaz perdeye 1932 yılında çekilen White Zombie uzun metrajlı filmiyle adım attılar. Bu akım daha sonra hızla romanlara, resimli kitaplara ve TV dizilerine de konu olmuştu.

Bu akımın başlamasında yine aynı yıllarda yayılan bir söylentinin de etki,si büyük. 1937 yılında Haiti'deki gelenek ve adetler üzerinde yapılan bir araştırma sırasında, 1907 yılında 29 yaşındayken ölmüş ve gömülmüş bir kişiyle ile ilgili bir hurafe bu konuda önemli rol oynuyor. Köylüler ölümünden 30 yıl sonra bu meftayı yollarda sersem bir şekilde ve yanında birkaç kişi ile birlikte yürürken gördüklerini söylediğinde zombi pop kültürünün kapıları da aralandı.

Peki, her şey bir yana, zombi kıyameti yaşama olasılığımız nedir? Ölenlerin mezardan çıkma olasılığını unutun, böyle bir olasılık mümkün değil. Ancak yaşayanların korkunç bir virüse yakalanarak, son derece saldırgan bir şekilde birbirlerine saldırıp protein ihtiyacını karşılama olasılığı her zaman var. Bu bir teori olarak her zaman bilim dünyasında konuşuluyor.

Bir zombi istilasından kurtulabilir misiniz?

Sonuç olarak bu efsane durum bir şekilde gerçekleşseydi bu durumdan kurtulabilir miydik dersiniz. Bu durumla ilgili küçük bir test hazırladık. Hemen uygulayın bakalım bir zombi istilasından canlı çıkabilecek kadar kıvrak ve stratejik kararlar alabiliyor musunuz?

Zombi Temalı Bedava Düğün Şansı!

Android için En İyi Zombi Oyunları

Haftanın iOS Oyunu: World Zombination

YORUMLAR