Birbirinden Şık 9 WordPress Teması

Çeşitli kategorilerde yayın yapan web sitelerinde kullanılabilecek 9 WordPress temasını sizler için listeledik.

Birbirinden Şık 9 WordPress Teması

Merhaba sevgili Tamindir takipçileri. Bu makalemizde, WordPress sitelerinizde kullanabileceğiniz birbirinden güzel temaları yine bir araya topladık. Çeşitli kategorilerde yayın yapan web sitelerinde kullanılabilecek 9 WordPress temasına göz atmaya başlayalım.

1. Envince

Oldukça şık bir tasarıma sahip Envince temasını haber, magazin, portal ve daha birçok kategoride yayın yapan web sitelerinizde kullanabilirsiniz. Ana sayfadaki manşet ve kategori sistemi oldukça hoş görünüyor. Ayrıca, genel olarak göz yormayan bir tasarıma sahip Envince temasını arşivinize eklemenizi öneriyorum.

2. FitClub

Adından da anlaşılacağı üzere spor üzerine içerik ürettiğiniz web sitelerinizde ya da spor salonları için açılan web sitelerinde kullanılabilecek oldukça şık bir tema.

3. FoodHunt

FoodHunt teması restoranların web sitelerinde kullanılabilecek, küçük dokunuşlarla enfes hale gelebilecek türden bir WordPress teması. Manşet, hakkında sayfası, hizmetler, yiyecek menüsü ve fiyatları, blog, müşteri yorumları, ekip üyeleri, galeri, iletişim gibi bölümler sunan tema bir restoranın web sitesinde ihtiyaç duyulabilecek tüm işlevleri karşılıyor diyebilirim.

4. eStore

Küçük çapta satış yaptığınız bir alışveriş siteniz varsa, eStore temasıyla müşterilerinizin ilgisini çekebilirsiniz. Sade ve kullanışlı arayüzüyle kafa karıştırmayan, aranılan içeriğe kolayca ulaşılabilecek türden bir yapıya sahip eStore teması da arşivinizde yer alması gereken türden bir tema diyebilirim.

5. ColorMag

Neredeyse her amaç için kullanılabilecek türden bir tema olan ColorMag teması portal görünümüyle göz kamaştırıyor desem yeridir. Hem ana sayfası hem de içerik okuma sayfası oldukça sade ve hoş görünüyor.

6. Explore

Portfolyo siteniz olarak ya da kurumsal sitenizde kullanabileceğiniz Explore teması olabildiğince sade ve modern bir arayüze sahip durumda.

7. Himalayas

Himalayas teması da kurumsal ve portfolyo sitelerinde kullanılabilecek türden bir tema. Explore temasına göre daha gelişmiş özelliklere sahip olan ve sitenizi ziyaret eden kullanıcıların gözüne hitap edecek şekilde tasarlanmış olan Himalayas teması da mutlaka arşivinizde yer almalı.

8. ColorNews

Haber, blog, portal vb. türden web sitelerinde kullanılabilecek bir tema olan ColorNews teması kişisel olarak tercih ettiğim temalardan bir tanesi diyebilirim. Sitenizin ana sayfasını kategorilere göre düzenleyerek, ziyaretçilerinizin ilgisini çekeceğini düşündüğünüz içerikleri ve kategorileri tercih edebilirsiniz. Üst menünün hemen altında yer alan sekmeyi ister son dakika gelişmeleri olarak isterseniz de duyurular bölümü olarak kullanabilirsiniz.

9. Spacious

Yaptığınız işleri müşterilerinize sunabileceğiniz bir portfolyo sitesinde kullanabileceğiniz Spacious teması, şık ve modern görünümüyle bu listede yer almayı hak eden temalar arasında yerini aldı. Ana sayfada hizmetlerinizi, yaptığınız işleri, hakkınızdaki bilgileri sergileyebileceğiniz bu temayı da bir kenarda saklamanızı öneriyorum.

Sizlerle paylaşmak istediğimiz temalar bu şekilde. Temaların tamamı ücretsiz olup, sadece sitenin en alt kısmında geliştiricinin ismi ve web sitesi yer almaktadır. Bu şekilde dilediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz.

WordPress Sitelerinizi Hızlandıracak 12 Eklenti

WordPress Sitenizin Güvenliği için 10 Etkili İpucu

YORUMLAR