Cities: Skylines 2 Sistem Gereksinimleri Neler? Kaç GB?

Cities: Skylines 2 sistem gereksinimleri neler? Merakla beklenen şehir kurma oyunu Cities: Skylines 2 kaç GB depolama alanına ve RAM'e ihtiyaç duyuyor?

Cities: Skylines 2 sistem gereksinimleri, yakında piyasaya sürülecek şehir kurma oyununu oynamak isteyen oyuncular için büyük öneme sahiptir çünkü bilgisayarın, bazı gereksinimleri karşılaması gerekir. Gereksinimler karşılanamadığı takdirde oyun içerisinde kasma ve donma gibi problemler yaşanır.

Colossal Order tarafından geliştirilen Cities: Skylines 2, en iyi şehir kurma oyunları arasında yerini almaya hazırlanıyor. Eğer oyunu ön sipariş vermek istiyorsanız minimum ve önerilen gereksinimlerini incelemeniz gerekiyor. Bu sayede Cities: Skylines 2'yi PC kaldırır mı sorusunun cevabını öğrenebilirsiniz.

Cities: Skylines 2 Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10 Home 64 Bit
  • İşlemci: Intel Core i7-6700K / AMD Ryzen 5 2600X
  • RAM: 8 GB
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 970 (4 GB) veya AMD Radeon RX 480 (8 GB)

Cities: Skylines II oyununu minimum ayarlarda oynayabilmek için en az Intel Core i7-6700K veya AMD Ryzen 5 2600X işlemcisi gerekiyor. Ekran kartı tarafında ise en az NVIDIA GeForce GTX 970 (4 GB) veya AMD Radeon RX 480 (8 GB) ekran kartına ihtiyaç duyuluyor.

Cities: Skylines 2 Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10 Home 64 Bit / Windows 11
  • İşlemci: Intel Core i5-12600K / AMD Ryzen 7 5800X
  • RAM: 16 GB
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3080 (10 GB) / AMD Radeon RX 6800 XT (16 GB)

Şehir kurma oyununu yüksek ayarlarda oynamak için en az NVIDIA GeForce RTX 3080 (10 GB) / AMD Radeon RX 6800 XT (16 GB) ekran kartına ihtiyaç duyuluyor. İşlemci tarafında ise en az Intel Core i5-12600K ya da AMD Ryzen 7 5800X gerekiyor.

Cities: Skylines 2 Kaç GB Yer Kaplayacak?

Cities: Skylines 2 oyunu 60 GB kullanılabilir alana ihtiyaç duyuyor. Bilgisayarınızda yeterli boş alan yoksa yükleme işlemi başarısızlıkla sonuçlanır. Program kaldırma araçları sayesinde kapsamlı temizlik yapabilirsiniz. Bu, bilgisayarda kolayca boş yer açılmasına imkân tanır.

Cities: Skylines 2 Kaç GB RAM İstiyor?

Yayıncılığını Paradox Interactive şirketinin üstlendiği Cities: Skylines 2, minimum ayarlarda en az 8 GB, yüksek ayarlarda ise en az 16 GB RAM'e ihtiyaç duyuyor.

Cities: Skylines 2 Nasıl Bir Oyun?

Simülasyon türündeki Cities: Skylines 2'de oyuncular hayallerindeki şehri oluşturmaya çalışacak. Şehir inşa ederken altyapıya da dikkat edilmesi gerekecek. Yaratıcılığın ve sorun çözme becerilerinin sınırlarının zorlanmasına imkân tanıyacak oyunda verilen her karar şehri etkileyecek.

Cities: Skylines Benzeri Oyunlar
OYUN

Cities: Skylines Benzeri Oyunlar

Cities Skylines, şehir kurma oyunlarını seven pek çok kişi tarafından biliniyor ve oynanıyor. Eğer siz de Cities Skylines sevdalısı biriyseniz ve artık oynamak için başka bir oyun arıyorsanız ancak bu türden kopamıyorsanız doğru yerdesiniz.

Cities: Skylines 2 PC Fiyatı Ne Kadar?

Etkileyici grafikleriyle dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Cities: Skylines 2 oyununun PC sürümünün ön sipariş fiyatı Steam'de 649 TL olarak belirlendi. Fiyat etiketi zaman içerisinde değişebilir. 

Cities Skylines Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?
OYUN

Cities Skylines Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?

En iyi şehir kurma oyunlarından biri olan Cities Skylines eskimeyen bir oyun.

Bu rehberde Cities: Skylines 2 ile ilgili merak edilen bazı soruları yanıtladık. Söz konusu oyun ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR