Clash Of Clans Köy İsmi Değiştirme

Clash of Clans'da köyünüzün adını değiştirmek istiyorsanız, nasıl yapılacağını hemen öğrenebilirsiniz.

Clash Of Clans Köy İsmi Değiştirme

Android ve iOS platformunun en popüler ve sevilen oyunlarından bir tanesi olan Clash of Clans'da bildiğiniz üzere köyünüzün bir adı bulunuyor. Hesabı açarken pek dikkat etmeyerek köy adını rastgele ya da dandik bir şey koyduysanız, Supercell'in bir kerelik vermiş olduğu köy ismi değiştirme hakkını kullanarak saniyeler içinde köyünüze çok daha güzel ya da istediğiniz farklı bir ismi verebilirsiniz.

Aslında son derece basit bir işlem olmasına rağmen bundan haberi olmayan ya da tam olarak nasıl yapılacağını bilmeyen takipçilerimize yararlı olacağını düşündüğüm bu yazıyı, daha da uzatmayarak 3 basit işlemde Clash of Clans köy ismi değiştirme rehberimize geçelim.

1. Ayarlar'a Girin

Android ya da iOS cihazınız üzerinde Clash Of Clans'ı açtıktan sonra oyunun ana ekranından yukarıda kırmızı okla gösteirlen ayarlar menüsüne girin.

2. Adı Değiştirin Tuşuna Dokunun

Ayarlara girdiğinizde karşınıza yukarıdaki ekran çıkacak. Burada da mor okla gösterilen adı değiştir tuşuna tıklamanız gerekiyor. Fakat geçtiğimiz aylarda Supercell tarafından verilen isim değişikliği hakkınızı çoktan kullandıysanız, malesef yeniden köy adı değiştirme şansınız yok. Eğer köyünüzün adını değiştirmediysenız bu tuşa dokunarak bir sonraki adıma geçebilirsiniz.

3. Yeni Bir İsim Belirleyin

Bir önceki adımda adı değiştir tuşuna dokunduğunuzda karşınıza yukarıda gördüğünüz gibi yeni köy adını belirleyeceğiniz ekran gelmektedir. Burada köyünüze koymak istediğiniz yeni ismi girerek devam edebilir ve isim değişikliğini gerçekleştirebilirsiniz. Fakat sizin de göreceğiniz üzere isim değiştirme ekranı üzerinde kırmızı çizgi ile bu işlemi sadece bir kez yapabileceğiniz vurgulanıyor. Yani köyünüzün adını değiştirmeden iyice düşünmeniz ve kesin kararlı olmanız gerekiyor.

Clash Of Clans'da köy adı değiştirme işlemi bu kadar basit. Yaklaşık olarak 30 saniye sürecek bu işlemi hemen siz de oyuna girerek yapabilir ve köyünüze sevgilinizin, annenizin, çocuğunuzun adını ya da sevdiğiniz bir nicki koyabilirsiniz.

UYARI: Clash of Clans'ın geliştiricisi Supercell köy adı değiştirme seçeneğini oyunculara sadece bir kerelik sunmaktadır. Bu nedenle isim değiştirmeden önce emin olmanız önemlidir. Çünkü değiştirdikten sonra geri dönüş ya da yeniden isim değiştirmeniz mümkün olmayacaktır.

YORUMLAR