Doki Doki Literature Club Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

Anime severlerin ilgisini çekebilecek bir oyun olan Doki Doki Literature Club’ı Türkçe olarak oynamak istiyorsanız bu yazımıza göz atabilirsiniz.

doki-doki-turkce-yama

Popülerliği adeta kulaktan kulağa yayılan bir oyun olan Doki Doki Literature Club, (kısaca Doki Doki) görselliği ve hikayesi ile dikkat çeken bir oyun. Piyasadaki en iyi anime oyunlarından biri olan Doki Doki, diğer anime oyunları içerisinden sıyrılmış oldukça farklı bir oyundur.

Anime Nedir, Anime Ne Demek?
İNTERNET

Anime Nedir, Anime Ne Demek?

Japonlara özgü kendine has çizimlerin oluşturulmasıyla ortaya konan Anime nedir? Anime kelimesi ilk kez Fransızca'da; "dessin anime" olarak kullanılmış daha sonra İngilizce'de; "animation" olarak kullanıldı.

Görsel roman (visual novel) türündeki Doki Doki’yi oynamak tıpkı bir hikaye kitabı okumak gibi. En önemli bileşenin hikaye olduğu bu oyunu Türkçe olarak oynamak isteyebilirsiniz. Dil bariyerine takılmadan oyunun hikayesini en iyi şekilde anlamak istiyorsanız Doki Doki Türkçe yama yükleyebilirsiniz. Doki Doki Türkçe yama nasıl yüklenir, nasıl indirilir merak ediyorsanız aşağıdaki basit adımları uygulayabilirsiniz.

Mutlaka İzlemeniz Gereken En İyi 14 Anime Dizi ve Film Önerisi
Sinema

Mutlaka İzlemeniz Gereken En İyi 14 Anime Dizi ve Film Önerisi

En iyi anime diziler ve filmler neler? Keyifli vakit geçirmenize olanak tanıyan çok sayıda anime bulunuyor. Bu yazıda dünya genelinde çok sayıda izleyici tarafından oldukça beğenilen yapımları bir arada topladık.

Doki Doki Türkçe Yama Nasıl İndirilir?

  • Doki Doki Türkçe yama kurulum dosyasını indirin.
  • RAR dosyasının içinden kurulum dosyasını Winrar ile çıkarın.
  • Doki Doki Türkçe yama dosyasını oyunun kurulu olduğu dizine atın.
  • Değiştirme işlemini onaylayın.
  • İşlem bu kadar basit. Doki Doki Türkçe yama kurulumu tamamlandır.

Doki Doki Literature Club Hakkında

Doki Doki Literature Club, bir görsel roman tarzında olan bir oyundur. Bu tür oyunlar, oyuncuların bir hikayeyi takip etmelerini ve seçimler yaparak hikayenin nasıl gelişeceğine karar vermelerini sağlar. Doki Doki Literature Club, lise öğrencisi olan karakterimizin bir edebiyat kulübüne katılmasını ve burada tanıştığı üç kız arkadaşıyla gelişen hikayelerini konu alır.

Doki Doki Literature Club, diğer görsel roman oyunlarından farklı olarak, biraz daha sıra dışı bir hikaye sunar ve alışılmadık bir konuyu oldukça karanlık bir şekilde ele aldığı için  beklentilerinizi altüst edebilir. Oyun, birçok şok edici ve korkutucu sahne içerir. Bu oyun bazı oyuncuları rahatsız edebilir. Bu nedenle oyunun dışarıdan çok sevimli ve tatlı göründüğüne aldanmayın. Oldukça derin ve korkutucu bir hikayesi bulunmaktadır. 18 yaş ve üzeri kitleye hitap etmektedir. Hassas bir bünyeniz varsa oynamanızı asla önermiyoruz.

Internet Explorer için Kısa Anime Filmi!
YAZILIM

Internet Explorer için Kısa Anime Filmi!

Microsoft yılların eskitemediği internet tarayıcısı Internet Explorer için bu sefer oldukça farklı bir tanıtım yolu izledi.

Doki Doki Literature Club Türkçe yama hakkında paylaşacaklarımız bu kadardı. Umuyoruz ki sizler için faydalı olmuştur. Siz anime oyunlarını seviyor musunuz? Doki Doki’nin Türkçe yamasını beğendiniz mi? Yorumlarda bizimle paylaşın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR