Facebook Grubunun İsmi Nasıl Değiştirilir?

Facebook grubunuz var ve ismini mi değiştirmek istiyorsunuz? İşte o zaman bu blog yazımız tam size göre.

Facebook Grubunun İsmi Nasıl Değiştirilir?

Milyonlarca kişi tarafından kullanılan popüler sosyal medya sitesi Facebook, kullanıcılarının farklı çevrelerde toplanabilmesi için de çeşitli imkanlar sunuyor. Sunduğu bu imkanlardan bir tanesi olan Facebook grupları, kullanıcıların kendi arasında toplanmasını ve etkileşim kurmasını sağlıyor. Bu amaç doğrultusunda kullanıcılar tarafından oluşturulmuş binlerce farklı grup bulunuyor. 

Facebook gruplarının çeşitli gizlilik ayarları bulunuyor. Bu ayarlar sayesinde istenmeyen kişiler gruplardan uzak tutmuş oluyorsunuz. Ama bu yazımızda konumuz gizlilik ayaları değil. Bu blog yazımızda sizlere Facebook gruplarının nasıl isim değişikliği yaptığını anlatacağız. Şartları neler ve acaba sizde grubunuzun ismini değiştirebilir misiniz? Bunları cevaplayacağız. Hadi başlayalım.

Hangi koşullarda Facebook gruplarının ismi değiştirilebilir?

Herhangi bir Facebook grubunun ismini değiştirebilmeniz için yönetici konumunda olmalısınız. Ayrıca yöneticisi olduğunuz grubun 5.000'den fazla üyeye sahip olmaması gerekli. Aksi taktirde ne yazık ki herhangi bir isim değişikliği gerçekleştiremiyorsunuz.

Eğer 5.000 kişiden az üyesi olan bir gruba sahipseniz aşağıdaki adımları izleyerek isim değişikliği yapabilirsiniz.

1) Biz size gösterebilmek için sahte bir grup oluşturduk. İsterseniz önce sizlerle onu tanıştıralım. İşte grubumuz:

2) Facebook grubunun ismini değiştirebilmek için öncelikle yukarıdaki resme baktığınızda sağ tarafta bulunan "..." butonuna tıklamalısınız.

Yukarıda da gördüğünüz gibi "..." butonu size grup ayarlarınızı yapabilmenize imkanı sağlayan bir pencere açıyor. Buradan "Grup Ayarlarını Düzenle" kısmına tıklayarak isim değişikliğine başlayabiliriz.

3) Açılan bölümden grubunuza yakışan yeni ismin girişini yapabilirsiniz.

4) Grubunuzun yeni ismini yazıp kaydet butonuna tıkladığınızda göreviniz bitiyor. Artık yeni isminizi kullanabilirsiniz. Bakın bizde sahte grubumuzun ismini değiştirdik.

Yapmanız gereken işlem işte bu kadar kısa. Sadece 4 adım sayesinde Facebook grubunuzun ismini değiştirdiniz. Aşağıdaki linkler sayesinde blog okuma keyfinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Facebook'ta Profil Videosu Nasıl Yapılır?

Muhtemelen Daha Önce Denemediğiniz 18 Facebook İpucu ve Hilesi

YORUMLAR