Fallout 4 Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

Fallout 4’ü Türkçe yama ile oynamak istiyorsanız bu yazımıza bir göz atmanızı öneririz.

fallout-4-turkce-yama

Fallout serisi oyun dünyasının en önemli serilerinden birisidir. Büyük bir beklenti sonucu çıkış yapan Fallout 4 pek çok kişi tarafından eleştirilse de genel olarak iyi bir oyun olarak anıldı. Bir RPG oyunundan ziyade daha çok aksiyon/macera oyunu olan Fallout 4, serinin sıkı hayranları tarafından pek beğenilmedi. Fallout evrenini seven ve hikaye odaklı bir deneyim arayan kişiler ise genel olarak Fallout 4’ü beğendi.

Fallout 4'de Ünlü Simalar
OYUN

Fallout 4'de Ünlü Simalar

Fallout 4 çıkışı ile birlikte detaylı karakter yaratma ekranını da getirdi. Tahmin edeceğiniz üzere bu ekranın cazibesine dayanamayan oyuncular birbirinden farklı yüzleri bu ekranda oluşturmaya başladı.

Bizlere oldukça geniş bir dünya sunan Fallout 4, oldukça uzun bir hikayeye sahip. Pek çok DLC ile de zenginleştirilen Fallout 4 hikaye bakımından oldukça zengin bir yapım. Eğer siz de Fallout 4’ü en iyi şekilde anlamak istiyorsanız Türkçe yama yükleyebilirsiniz. Fallout 4 Türkçe yama yapmak için aşağıdaki adımları sırasıyla dikkatli bir şekilde uygulamanız gerekmekte. 

Fallout 4 PC Hileleri
OYUN

Fallout 4 PC Hileleri

Her oyunuyla oyuncuları bir başka heyecanlandırmayı başaran Bethesda'nın en son oyunu Fallout 4 için de hileler açığa çıktı.

Fallout 4 Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?

  • Öncelikle Fallout 4 Türkçe yama dil dosyasını indirin.
  • Ardından Winrar ile indirdiğiniz dosyaları çıkarın.
  • Daha sonra Belgeler\My Games\Fallout4 klasörüne girip Fallout4Custom.ini isimli bir dosya oluşturun (aynı isimli dosya varsa açmanız yeterlidir.)
  • Fallout4Custom.ini dosyasının içine şu satırları kopyalayıp yapıştırın.

[Archive]
bInvalidateOlderFiles=1
sResourceDataDirsFinal=

  • Fallout4Custom.ini dosyasını kapatmadan önce muhakkak kaydedin.
  • Fallout 4’ün kurulu olduğu dizine gidin ve Data klasörünü açın.
  • Her ihtimale karşı Interface ve Strings klasörlerini yedekleyin. (Eğer bu dosyalar sizde yoksa Interface ve Strings isminde klasörler açın.)
  • Türkçe yama dil dosyasında bulunan Interface.zip dosyasının içindekileri “Interface” klasörününe, Normal.zip dosyasının içindeki dosyaları “Strings” klasörünün içine kopyalayın.
  • İşlem tamam. Fallout 4 Türkçe yama başarıyla kuruldu. 

Fallout Oyunlarının Maskotu Vault Boy, Aslında Korkunç Bir Gerçeği Temsil Ederken Neden Sırıtıyor?
OYUN

Fallout Oyunlarının Maskotu Vault Boy, Aslında Korkunç Bir Gerçeği Temsil Ederken Neden Sırıtıyor?

Fallout 3 ve 4 oyunlarından yakından tanıdığımız, oyunlardaki Vault-Tech firmasının yaptığı sığınakların maskotu Vault Boy çok sevimli değil mi? Her ne kadar sevimli olsa da o tek gözünü kırpmış bir halde havada tuttuğu başparmak korkunç bir gerçeği ifade ediyor.

Fallout 4 Hakkında

Bethesda tarafından geliştirilen ve yayınlanan Fallout 4, kıyamet sonrası dünyayı konu alan, açık dünyada geçen, RPG soslu tek kişilik bir oyundur. Önceki oyunlarının aksine RPG elementleri oldukça azaltılmış olan bu oyunda ana odak açık dünyada keşif yapmak ve hayatta kalarak hikayeyi ilerletmek.

Pek çok DLC ile zenginleştirilen Fallout 4 sizlere oldukça uzun soluklu bir hikaye sunuyor. Kendi üssünüzü de oluşturma imkanı veren Fallout 4’de son derece gelişmiş bir crafting sistemi de mevcut.

Fallout 4 Türkçe yama ile alakalı paylaşacaklarımız bu kadardı. Umuyoruz ki sizler için faydalı olmuştur. Fallout oyunları içinden favoriniz hangisi? Fallout 4 Türkçe yama nasıl olmuş? Yamayı beğendiniz mi? Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR