Fallout Shelter Bilgisayara Nasıl İndirilir?

Fallout Shelter bilgisayara nasıl indireceğinizi merak edenler için rehber hazırladık. Okumak için tıklayın!

fallout-shelter-bilgisayara-nasil-indirilir-0

Mobil platformlara çıktığı günden bu yana oyunseverlerin en çok tercih ettiği oyunlardan biri olan Fallout Shelter  PC platformu için 2 yıl geç çıktı. Bize kendi Vault'umuzu inşa edebilme ve burada yaşamı devam ettirme ve geliştirebilme imkanı verien oyun hala severek oynanıyor. Bu yazımızda Fallout Shelter bilgisayara nasıl indirilir? sorusunun cevabını vereceğiz. 

Fallout Shelter'ın PC versiyonunu bilgisayarınıza indirebilmek için eskiden Bethesda.net Launcher'ı yüklemeniz gerekiyordu. Çünkü sadece bu Launcher sayesinde oyuna ulaşabiliyordunuz. 2017 yılında Fallout Shelter Steam'e geldi ve artık bu oyunun PC sürümüne ulaşmak çok daha kolay. Halihazırsa Steam kullanıcısıysanız mağazada "Fallout Shelter"ı aratarak bu oyunu hemen indirip kurabilirsiniz.

Eğer Steam kullanıcısı değilseniz aşağıdaki adımları sırasıyla uygulayıp Fallout Shelter'ı bilgisayara indirebilirsiniz.

Fallout Shelter PC'ye Nasıl İndirilir?

  • Öncelikle yukarıdan Steam'i indirin ve kurun.
  • Ardından bir hesap oluşturun ve giriş yapın.
  • Daha sonra sol üst kısımdan "Mağaza" yazan yere tıklayın.
  • Açılan sayfada sağ üst kısımdaki arama yerine "Fallout Shelter" yazın ve çıkan oyuna tıklayın.
  • Fallout Shelter oyununun Steam sayfasını görüntülemiş olacaksınız. Video oynatıcının biraz altında bulunan "Oyunu Oyna" yazısına tıklayın.
  • Bir pencere açılacak ve "Yükle" yazısına tıkladığınızda Fallout Shelter bilgissayarınıza inmeye başlayacak.
  • İşlem bu kadar, kısa bir süre sonra Fallout Shelter bilgisayarınızda oynanabilir durumda olacak.

Fallout Dizisi Konusu ve Oyuncuları
Sinema

Fallout Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Bu rehberde Fallout dizisi konusu, oyuncuları ve yayın tarihi hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte yeni Amazon Prime dizisine dair detaylar!

Fallout Shelter Hakkında

Fallout Shelter ilk olarak 2015 yılında mobil platformlar için yayınlandı. Daha sonra 2017 yılında Steam'e geldi. Son dönemlerde Fallout dizisi ile tüm Fallout oyunları tekrardan popüler oldu. Ücretsiz oynanabilen ve serinin diğer oyunlarına göre daha basit bir yapım olan Fallout Shelter'a da pek çok oyuncu akın etti. 

Fallout Shelter, kendi sığınağınızı yapmaya çalıştığınız bir oyundur. Nükleer felaketten korunmak için inşa ettiğiniz bu sığınakta kendinizi ve insanlarınızı korumak durumundasınız. Sığınakta yaşayanları mutlu tutmak ve onları Wasteland'in tehlikelerinden korumak zorundasınız. Kaynakları yönetmek, planlama ve savunma yapmak oyunun en temel özellikleri arasında.

Fallout Oyunlarının Maskotu Vault Boy, Aslında Korkunç Bir Gerçeği Temsil Ederken Neden Sırıtıyor?
OYUN

Fallout Oyunlarının Maskotu Vault Boy, Aslında Korkunç Bir Gerçeği Temsil Ederken Neden Sırıtıyor?

Siz Fallout oyunlarını sadece bir oyundan ibaret sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz, işte ilginç detaylar.

Aynı zamanda kendi sığınağınızı kişiselleştirebiliyorsunuz. Böylece kendinize has sığınakta daha keyifli vakit geçirebiliyorsunuz. Uzun saatler boyu oynayabileceğiniz bu oyunu Fallout hayranları başta olmak üzere hemen hemen herkese öneriyoruz.

Fallout Shelter bilgisayara nasıl yüklenir sorusunu cevapladığımız yazımızın sonuna geldik. Umuyoruz ki sizler için faydalı olmuştur. Siz daha önce Fallout Shelter oynamış mıydınız? Fallout dizisini beğendiniz mi? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir'i takipte kalmayı unutmayın.