Galaxy Note 7'nin Kendini Aldıracak 7 Harika Özelliği!

Samsung'un yeni telefonu Galaxy Note 7'yi almayı mı düşünüyorsunuz? Gelin size bu konuda biraz yardımcı olalım.

Galaxy Note 7'nin Kendini Aldıracak 7 Harika Özelliği!

Samsung'un geçtiğimiz günlerde tanıttığı yeni telefonu Galaxy Note 7 kullanıcılar tarafından oldukça fazla beğenildi. 19 Ağustos 2016 tarihinde satışa çıkarılması planlanan telefonun özelikleri ise oldukça başarılı. Peki ama onlarca alternatif telefon varken Galaxy Note 7 alınır mı? Hadi gelin bunun cevabını hep beraber öğrenelim.

Samsung'un yeni telefonu Galaxy Note 7, birçok yeni özelliği ilk taşıyan telefon olma unvanına sahip. Özellikle dayanıklı ekran konusunda Gorilla Glass 5'i kullanan telefon, iris taramasıyla da güvenlik seviyesini en üst düzeye çıkarıyor. Gelin Galaxy Note 7'yi biraz daha yakından tanıyalım.

Samsung Galaxy Note 7 almak için geçerli olabilecek 7 sebep:

1) Gizli klasör

Galaxy Note 7'nin en dikkat çeken özelliği iris tarayıcısı oldu. Özellikle telefonunu kimseyle paylaşmak istemeyenler için geliştirilmiş olan iris tarayıcısı, telefonda özel bir klasör oluşturarak gizli dosyalarınızı saklamanıza imkan sağlıyor. Klasöre sizden başka kimsenin asla ulaşamayacağını iddia eden Samsung, geniş güvenlik önlemleri ve gelişmiş ayarlarıyla gizli klasör özelliğini satış tanıtımlarında ön plana çıkarıyor.

2) Ekran çözünürlüğü ve gelişmiş güç tasarruf modu

Samsung'un Gorilla Glass 5 ile tasarlanan ekranı oldukça yüksek çözünürlük miktarları sunuyor. 2K'ya kadar muhteşem görüntüleri gösterebilen Galaxy Note 7, piliniz azaldığında da sizi hiç üzmüyor. 3.500 mAh bataryası ile kullanıcılarının karşısına çıkacak olan Galaxy Note 7, gelişmiş güç tasarruf moduna sahip. Pil miktarınız azaldığında ekran çözünürlüğünü ve parlaklığını azaltarak telefonun daha az enerji harcamasını sağlıyor.

3) Suya dayanıklı olması

Galaxy Note 7, diğer eski serilerde de olduğu gibi suya dayanıklı olarak tasarlandı. Ağabeylerine oranla bu sefer kalemi de suya dayanıklı olan Galaxy Note 7, küvetteyken bile not almanıza imkan sağlıyor. Yani telefonunuzu suyun içerisinde istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz.

4) HDR video çekme ve oynatma özelliği

Oldukça yüksek çözünürlüklerde video çekebilen HDR özelliği Galaxy Note 7'nin diğer bir artılarından. Üstelik HDR ile sadece yüksek çözünürlüklü videolar çekmekle kalmıyorsunuz. Çektiğiniz görüntüleri aktarım özelliği sayesinde akıllı televizyonlarda ve internet üzerinden de rahatlıkla izleyebiliyorsunuz.

5) Gelişmiş S-Pen

Galaxy Note 7'de yazı yazıp resim yapabileceğiniz kaleme S-Pen deniyor. Eski Note serilerine oranla en gelişmiş kaleme sahip olan Galaxy Note 7, S-Pen'i kullanarak gif yapmanıza bile imkan sağlıyor. Samsung'un da söylediği gibi, S-Pen ile yapabileceklerinizi hayal gücünüz ile siz sınırlandırıyorsunuz.

6) USB Type-C teknolojisi

Galaxy Note 7, çoğu yeni telefonun ve düşman olmalarına rağmen Apple'ın bile kullandığı USB Type-C'ye sahip. Bu yenilikçi bağlantı teknolojisi sayesinde artık tüm cihazlar aynı kablodan şarj olabiliyor. Üstelik veri aktarım hızı sayesinde de USB Type-C oldukça hoşunuza gidecek.

7) Gelişmiş bildirim teknolojisi

Samsung, Galaxy Note 7 telefonunda oldukça gelişmiş bir bildirim teknolojisini kullanıyor. Koreli şirket henüz tam olarak istediği Smart Glow bildirim sistemine geçememiş bile olsa Galaxy Note 7'de bildirim kısmını çok iyi düzenlemişler. Mavi ışığı sayesinde ve bildirim akışı ile sizi hiç üzmeyecek olan bu telefon, gece boyunca gelen bildirimleri de oldukça nazik bir şekilde kullanıcısına iletiyor.

Evet, gördüğünüz gibi Samsung Galaxy Note 7'nin sadece 7 tane özelliğini yukarıda sıraladık. Bu özellikler sizi telefon konusunda biraz daha bilgilendirmiştir. Daha sayamadığımız birçok özelliğiyle birlikte Galaxy Note 7, 19 Ağustos 2016 tarihinde kullanıcılarını bekliyor olacak.

Peki siz Galaxy Note 7 alır mısınız?

Samsung Galaxy Note 7 Özellikleri, Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Samsung Galaxy Note 7 ve Galaxy S7 Edge Karşılaştırması

Samsung Galaxy Note 7 ve Galaxy Note 5 Karşılaştırması

Galaxy Note 7 ve iPhone 6S Plus Karşılaştırması 

YORUMLAR