Galaxy Note 7'nin Yerine Geçecek 7 Alternatif Akıllı Telefon

Samsung'u hayal kırıklığına uğratan Note 7 yerine tercih edebileceğiniz 7 farklı amiral gemisini inceledik.

Galaxy Note 7'nin Yerine Geçecek 7 Alternatif Akıllı Telefon

Samsung'un büyük umutlarla piyasaya sürdüğü ancak oldukça fazla zarara uğramasına neden olan Galaxy Note 7 telefonların yerine tercih edilebilecek 7 farklı amiral gemisini inceledik. Fazla uzatmadan başlayalım.

Galaxy Note 7'ler artık tamamen piyasadan toplatılıyor ve telefonun üretimi de gelen haberlere göre tamamen durdurulmuş durumda. Hatta bundan sonra yeni bir Galaxy Note 7 göremeyebiliriz. Bu telefonu çıkar çıkmaz alan kullanıcılar ise şimdi bin pişman. Biz de Tamindir ailesi olarak Galaxy Note 7 sahiplerini sevindirecek bir liste hazırlayalım dedik. Şimdi elinizdeki Note 7'nin yerine değiştirebileceğiniz ve sizi yarı yolda bırakmayacak diğer telefonlara bir göz atalım.

Pixel XL

Eğer şu an bir Galaxy Note 7'niz varsa muhtemelen aldığınız zaman "en iyi Android telefona sahibim" fikri aklınızdan geçmiştir. İlk zamanlar için bu doğru olsa da Google'ın yeni telefonlarıyla bu algı artık Pixel cihazlara yüklenmiş durumda. Birbirinden üstün özelliklere sahip olan iki telefon da piyasadaki telefonlara kök söktürecek gibi görünüyor. Üstün özellikler ve Pixel ailesine has özelliklerle Pixel XL gönül rahatlığıyla seçebileceğiniz bir telefondur. Telefonun fiyatı 770 dolar.

Google Pixel XL Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

iPhone 7 Plus

Apple'ın en yeni amiral gemisi tabiki listemizde yer alıyor. Biraz "tuzlu" fiyatı olmasına rağmen iPhone 7 Plus sizi mezara kadar götürebilecek bir telefondur. Profesyonel makinelere kafa tutan kamera kalitesi, büyük tasarımı ve yüksek özellikleriyle göz dolduran bir telefon olduğu da söylenebilir. Pixel XL ile burun buruna yarışan iPhone 7 Plus'ı seçmek için iOS fanı olmanız yeterli oluyor. Telefonun fiyatı 770 dolar.

iPhone 7 Plus Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Galaxy S7 Edge

Samsung'un üretim hatalı telefonunu bir başka Samsung telefon ile değiştirmek ne kadar mantıklı bir hareket bilinmez ama Galaxy S7 Edge'nin sahip olduğu özellikler ile göz doldurduğu söylenebilir. Kavisli ekranı ve ödüllü tasarımıyla S7 Edge, sizi yarı yolma koymayacak bir telefon olarak karşımıza çıkıyor. 5.5 inçlik ekranıyla tüm işlerinize yardımcı olacak olan S7 Edge'nin fiyatı 770 dolar.

Samsung Galaxy S7 Edge Teknik Özellikleri, Çıkış Tarihi ve Fiyatı

LG V20

LG'nin sessiz sedasız duyurduğu yeni telefonu LG V20'de listemize girmeyi hak etti. 5.7 inçlik ekranı ve güçlü yapısıyla Android keyfini yaşayabileceğiniz bir telefon olarak karşımıza çıkıyor. Üstün kamera kalitesi, yüksek özellikleri ve ergonomik tasarımıyla LG V20'yi tercih edebilirsiniz. Telefonun fiyatı 830 dolar. 

Android 7.0 Nougat ile Gelen İlk Telefon LG V20 Tanıtıldı, İşte Özellikleri

Galaxy Note 5

Şimdi en kritik seçimi sizlere paylaşıyoruz. Galaxy Note 7'den bir önceki telefon olan Note 5 geçtiğimiz yıl piyasaya çıktı ancak halen daha günümüzdeki telefonlara kafa tutan özelliklere sahip. Tekrardan bir Note serisi telefon tercih eder misiniz bilmeyiz ama, Note serilerindeki rahatlığı bırakmak istemiyorsanız Note 5 sizi rahata kavuşturabilir. Note 7'lerle birlikte adı kötüye çıkan Note serisi telefonlar günümüzde tehlike olarak algılansa da Note 5'lerden şu ana kadar bir vaka gelmediğini belirtelim. Telefonun fiyatı 700 dolar civarında.

Samsung Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge Plus Tanıtıldı. İşte Detaylar!

Google Nexus 6P

Google'ın Nexus 6P cihazı piyasaya çıkalı 1 yılı geçti ancak, telefonun avantajları onu Note 7'lerin yerine tercih etmeniz için geçerli bir neden. Mükemmel kamerası, büyük ekranı ve ucuz fiyatıyla Google Nexus 6P sizi yarı yolda koymayacak bir telefon olarak karşımıza çıkıyor. Google Nexus 6P şu sıralar 500 dolardan satılıyor. Ancak Türkiye'de bulmanız pek mümkün değil. Henüz ülkemizde satılmıyor. 

Huawei Nexus 6P Teknik Özellikleri, Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Moto Z Force Droid Edition 

Motorola'nın son model amiral gemisi de listemizde kendisine yer buluyor. 4 GB RAM, 21 MP 4K kamera ve 4 çekirdekli işlemci gibi üstün özelliklere sahip olan telefon kullanıcılarını bir hayli mutlu ediyor. Note 7'leriniz ile değiştirebileceğiniz bir başka telefon olan Moto Z'nin fiyatı 720 dolar. Ancak bu kaliteli telefon henüz Türkiye'de piyasaya çıkmadı.

Motorola Moto Z Serisi Resmen Duyuruldu



YORUMLAR