Goodgame Big Farm: Yeni Online Çiftlik Oyunu

Online oyun pazarına kattığı yenilikçi adımları ile dikkatleri üzerine çeken Goodgame’in yeni oyunu Goodgame Big Farm farklı bir çiftlik simülasyonu olarak biliniyor. Peki online oyun dünyasında benzerine fazlasıyla rastladığımız çiftlik oyunlarından fark

Goodgame Big Farm: Yeni Online Çiftlik Oyunu

Online oyun pazarına kattığı yenilikçi adımları ile dikkatleri üzerine çeken Goodgame’in yeni oyunu Goodgame Big Farm farklı bir çiftlik simülasyonu olarak biliniyor. Peki online oyun dünyasında benzerine fazlasıyla rastladığımız çiftlik oyunlarından farklı olarak Goodgame Big Farm bizlere ne gibi şeyler sunmakta?

Goodgame ve yeni oyunu Big Farm üzerine Goodgame Türkiye sorumlusu Çağlar Eğer ile kısa bir röportaj gerçekleştirdik. Goodgame’in en iyi oyunu olduğu iddia edilen Big Farm üzerine gerçekleştirdiğimiz röportajımızda oyunun diğer benzeri oyunlardan ne gibi farklar taşıdığını ve kullanıcılarına neler sunduğunu sorduk.

Goodgame’in en iyi oyunu olarak lanse edilen Goodgame Big Farm çiftlik simülasyonu severlere farklı bir bakış açısı ve farklı bir dünyanın yanı sıra yenilikçi bir oynanışı beraberinde sunuyor. İşte Goodgame Türkiye Sorumlusu Çağlar Eğer ile gerçekleştirdiğimiz kısa röportajımız;

-          Tamindir: Goodgame Big Farm hakkında kısaca bizi bilgilendirir misiniz?

Çağlar Eğer: Öncelikle Röportaj için size ve tüm Tamindir ekibine teşekkür ederim. Goodgame olarak üçüncü Farm oyunumuz, ama bu sefer bizim Big Farm ekibimiz çok süper bir oyun hazırlamışlar. Daha önceki oyunlarımızdan edindiğimiz tecrübelerimizden yola çıktık Goodgame Big Farm’da hem kendi oyuncularımızdan gelen önerileri hem de kendi analizlerimizden elde ettiğimiz sonuçları birleştirdik. Bu yüzden de, mesela, bu oyunun odağı defalarca tıklayarak sayısız tarla ya da hayvanların mikro-yönetimini yapmak bu oyunun odağı değil. Oyuncular daha fazlasını talep eder oldu ve yönetmesi kolay ancak daha büyük boyutlar sunan daha karışık bir oyun istiyorlar. Goodgame Big Farm da işte tam olarak bunu sunuyor…

-          Tamindir: Goodgame Big Farm’ı diğer çiftlik oyunlarından farklı kılan nedir?

Çağlar Eğer: Goodgame Big Farm’da önemli olan ekonomik beceridir: Hasat edilen ürünleri değirmenlerde işleyerek hayvan yemi yapmak, hayvanlar ve ürünleriniz için iyi bir ücret almak ve tarlalarda kullanmak için çiftlik gübresinden organik gübre üretmek. Bunun için belli ki insan gücüne ihtiyacınız olacak ve insan gücü için de çalışanlara kalacak yer ayarlamanız lazım.

-          Tamindir: Goodgame Big Farm, Goodgame Studios tarafından geliştirilen en iyi oyun olarak lanse ediliyor siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Çağlar Eğer: Bence Big Farm çok süper bir oyun ve çokta başarılı olacağına inanıyorum ve şu an en başarılı oyunumuz Goodgame Empire´a da başarı açısından yaklaşacağını düşünüyorum.

-          Tamindir: Goodgame Big Farm ile hedef alınan oyuncu kitlesi nedir?

Çağlar Eğer: Goodgame Big Farm, çiftlik oyunları sevenler ile strateji ve ister diğer oyuncularla ortaklaşa ister onlarla rekabet içinde oynamaktan hoşlanan oyuncular için tasarlanmıştır.

-          Tamindir: Goodgame online oyun pazarında ülkemizde ne kadar yol kat etti?

Çağlar Eğer: Şu an Türkiye´de yaklaşık 5 Milyon üyemiz var ve her ay nerdeyse 300 bin yeni üye oluyor. Goodgame Studios olarak Türkiye pazarına ve Türkiye’deki üyelerimize çok önem veriyoruz. Hedefimiz Türkiye’deki üyelerimize iyi bir servis vermektir ve çok sevinerek belirtmek istiyorum ki, her yeni çıkan oyunumuz bundan sonra ilk olarak Türkçe dil desteğine sahip olacak.

-          Tamindir: Goodgame’den yeni ve yenilikçi oyunlar görmeye devam edecek miyiz?

Çağlar Eğer: Kesinlikle! Kısa bir süre içinde bizim Goodgame Galaxy isimli bir oyunumuz çıkacak ve bu oyunda çok süper olacak. Şimdiden herkese tavsiye ediyorum.

Çağlar beye vakit ayırıp sorularımızı cevapladığı için teşekkür ediyoruz, Goodgame ve Goodgame Big Farm adına eğer daha farklı sorularınız olacaksa Çağlar Eğer’e aşağıdaki Twitter adresinden ulaşabilir ve sorularınızı yöneltebilirsiniz.

Çağlar Eğer Twitter: https://twitter.com/CaglarEger

YORUMLAR