Google Play Music Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Bu yazıda, Google Play Music hakkında bilmeniz gereken her şeyi sizlerle paylaşıyoruz. İşte, Google Play Music hakkında bilmeniz gereken her şey!

Google Play Music ile en sevilen parçaları büyük bir kolaylıkla keşfetmek mümkündür. Keşfettiğiniz parçaları dinleyebilir ve hatta paylaşabilirsiniz. Google Play Music, Spotify ve Apple Music kullanıcıları tarafından da oldukça olumlu yorumlar almaktadır ve en çok arayüzü ile kullanıcıların beğenisini kazanan Google Play Music, Spotify gibi hizmetlere alternatif olarak verilebilecek en iyi hizmetlerden biri olarak kabul edilmektedir.

Bu yazıda, Google Play Music hakkında bilmeniz gereken her şeyi sizlerle paylaşıyoruz. İşte, Google Play Music hakkında bilmeniz gereken her şey!

1. Senkronizasyon Özelliği

Google Play Music senkronizasyon özelliği içermektedir. Google Play Music sayesinde şarkılara birden fazla cihazdan erişilebilmektedir.

2. YouTube’dan İzleme Özelliği

YouTube’un yönetimi tamamen Google’a aittir. Google, Google Play Music için de kullanıcıları şirketin başka bir hizmetini kullanmaya teşvik edecek bir özellik sunmuştur. Google Play Music üzerinde istediğiniz bir şarkının klibini izleme seçeneğiniz vardır. Bir şarkının yanında yer alan üç çizginin üzerine basmanız ve akabinde video izleme seçeneğine basmanız, şarkının klibini YouTube’dan izlemenize yardımcı olacaktır.

3. Şarkı Tanımlama Özelliği

İsmini bulmak istediğiniz bir şarkı olunca doğrudan Shazam’a yöneliyor olabilirsiniz ama Android cihazınıza yüklü olarak gelen Google Play Music’i kullanarak da aradığınız şarkının ismini bulabilirsiniz. Google Play Music ile herhangi bir şarkının ismini bulmanız mümkündür.

4. Şarkının Kalitesini Belirleme Seçeneği

Çok fazla internetiniz olmayabilir. Google Play Music, mobil veri kullanılırken çalan şarkının ne kalitede olacağını seçmenize yardımcı olan bir özellik sunmaktadır. Google Play Music’de bu seçenek varsayılan olarak normal kalitededir ama düşük kaliteden çok yüksek kaliteye kadar toplamda dört seçeneğiniz bulunmaktadır. İnternet kullanımından yana bir sorununuz yok ise varsayılan olarak “normal” kaliteyi seçili bırakabilirsiniz ama çok fazla internet kullanılmasını istemiyorsanız ayarlarda dilediğiniz gibi değişikliğe gidebilirsiniz.

5. “Kendimi Şanslı Hissediyorum” Seçeneği

Google’ın arama motorunda “Kendimi Şanslı Hissediyorum” seçeneğini daha önce mutlaka görmüşsünüzdür. Google bunu Play Music’te de devam ettiriyor. Play Music, bu seçenek ile müzik zevkinize ve geçmişinize dayanarak size bir şarkı önerecektir.

YORUMLAR