Google+ Hesabımı Nasıl Silerim?

Google+ Hesabımı Nasıl Silerim?

Google, ihtiyaç duyduğumuz servislerin neredeyse tümünü sağlayarak tek hesapla pek çok işimizi halletmemizi sağlıyor. Ancak bir servisi var ki, sektördeki rakipleri kadar çok aktif kullanıcısı olmasına rağmen kullanışlı bulunmuyor. Evet, Google'ın tüm kullanıcılarına otomatik olarak tanımladığı fakat bir türlü sosyal ağ olarak benimsenemeyen Google+ hizmetinden bahsediyoruz. Peki kullanmak istemiyosak Google+'ı nasıl kaldırabiliriz?

Google+ hesabını silmek oldukça basit, birkaç dakikada halledebiliyorsunuz. Öncelikle Google hesabınıza giriş yaparak sağ üst köşedeki avatarınıza tıklayıp açılan kutucuktan Hesap ayarlarına giriyorsunuz.

Açılan sayfadaki sekmelerden Veri Araçları kısmında, Hesap Yönetimi'nin yanında “Google+ profilini ve özellikleri sil” bağlantısına tıklıyorsunuz.

Açılan yeni pencerede hesabı silme isteğinizi onaylamanız bekleniyor. Google+ bildiğiniz gibi birçok Google ürününde yer alan bilgilerinizi de barındırıyor. Bu pencerede hesabı sildiğinizde neleri de yanında silmiş olacağınız, nelerin ise bundan etkilenmeyeceği hatırlatılıyor. Google+ hesabınızın tamamen silineceğini ve geri getirilemediğini kabul ettiğinize dair kutucuğu işaretleyip Seçili Hizmetleri Kaldır butonuna tıklayarak hesaptan kurtulmuş oluyorsunuz.

Motor Kullananlar İçin Faydalı Android Uygulamaları

Android Telefonumu Nasıl Daha Verimli Kullanabilirim?

YORUMLAR