Hades Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?

Bağımsız oyun piyasasının parlayan yıldızı Hades’i Türkçe oynamak istiyorsanız bilmeniz gereken her şey bu yazıda.

hades-turkce-yama

Aksiyon, Rouge-like ve Hack and Slash türlerini tek bir oyunda buluşturan Hades, son dönemde çıkan en iyi oyunlardan bir tanesi. Küçük bir stüdyo tarafından geliştirilmesine rağmen oldukça büyük oyunlarla yarışabilecek nitelikte olan Hades, Yunan mitolojisini temel alan en iyi oyunlardan bir tanesi. Oldukça iyi bir hikayeye de sahip olan Hades’i pek çok oyuncu Türkçe olarak oynamak istiyorlar. Hikayenin en iyi şekilde anlaşılması için oyunu Türkçe oynamak en iyi seçenek olacaktır. Biz de bu yazımızda sizlere Hades Türkçe yama nasıl indirilir, nasıl yüklenir detaylı bir şekilde anlatacağız.

Kullanıcılara Göre 2020’nin En İyi Steam Oyunları!
OYUN

Kullanıcılara Göre 2020’nin En İyi Steam Oyunları!

Kullanıcı incelemelerine göre 2020’nin en iyi Steam oyunları belli oldu. Steam250 web sitesinde kullanıcılar tarafından yapılan incelemeler göz önünde bulundurularak geçtiğimiz yılın en iyi 150 oyunu sıralandı.

Hades Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

  • anonymousceviri.com’un Hades Türkçe Yama sayfasına gidin.
  • Sağ taraftaki Yamayı İndir seçeneğine tıklayın.
  • Hades’in Türkçe yaması ücretli bir şekilde sunuluyor. anonymousceviri.com’un rehberini okuyarak konu ile alakalı detaylı bilgi alabilir ve istemcilerini indirerek Hades’i hızlı bir şekilde Türkçe yapabilirsiniz.

İlk Kez Bir Oyun Hugo Ödülü Kazandı
OYUN

İlk Kez Bir Oyun Hugo Ödülü Kazandı

Tarihte ilk defa bir oyun Hugo Ödülü kazarak başarılarına bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz yıl çıkışını gerçekleştiren yapım, çok sayıda oyuncu tarafından oldukça beğenilmişti.

Hades Hakkında

Supergiant Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan Hades 2020’yılında oyuncularla buluştu. Son dönemde çıkmış en iyi Hack and Slash oyunlarından biri olan Hades gerçekten çok iyi bir oyun. Rouge-like yapısından ötürü tekrar tekrar oynamanıza imkan veren bu oyunda sıkılmanız mümkün değil.

Oyunun ismi Hades olsa da biz oyunda Zagreus’u oynuyoruz. Hades’in oğlu olan Zagreus Underworld’de (yeraltı) doğmuş ve oradan çıkamamaktadır. Hades’in tüm direncine rağmen Underworld’den çıkmak isteyen Zagreus, tanrıların da çeşitli yardımıyla sürekli buradan kaçmaya çalışır. Her öldüğünde de tekrar doğar ve tekrar denemeye başlar. Oyunun genel döngüsü bu şekildedir ve her deneyişinizde ufak ufak hikaye açılır.

Hades İncelemesi: Mükemmel Bir Oyun Yapmak
OYUN

Hades İncelemesi: Mükemmel Bir Oyun Yapmak

2020 yılında Assassin’s Creed Valhalla, Ghost of Tsushima, Call of Duty: Warzone, Doom Eternal, The Last of Us Part II, Cyberpunk 2077, Demon's Souls gibi pek çok dev isim çıkış yapmıştı.

Tekrar oynanabilirliği çok yüksek olan Hades’i bitirmek ortalama 8-12 saatinizi alacaktır. Oyunun gerçek sonunu görmek ve pek çok farklı hikayeyi öğrenmek için 50-60 saat boyunca oyunu oynayabilirsiniz.

Hades Türkçe yama ile alakalı paylaşacaklarımız bu kadardı. Siz Hades’i oynadınız mı? Hades’in Türkçe yamasını beğendiniz mi? Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR