Herkese Photomizer 2 SE Tam Sürüm Lisansı Hediye

Photomizer 2 SE programını kullanarak resimlerinizin görünümünü çok daha güzel bir hale getirebilirsiniz.

Herkese Photomizer 2 SE Tam Sürüm Lisansı Hediye

Photomizer programı, fotoğraflarınızı herhangi bir cihazla çektikten sonra onları bilgisayarda çok daha güzel ve kaliteli görünen bir hale getirebilmek için kullanabileceğiniz iyi bir uygulama. Ancak uygulamanın normalde sadece 7 günlük bir deneme süreci sunması tabii ki kullanıcıların biraz hayal kırıklığı yaşamasına neden oluyor.

Photomizer 2 SE sürümü için gerçekleştirdiğimiz bu kampanyada ise programı kullanabileceğiniz sınırsız lisansınızı hemen alabilirsiniz. Herhangi bir kişi sınırı olmayan kampanyamız, kampanya başlangıç tarihi olan 30.06.2014 tarihinden itibaren 7 gün boyunca aktif olacaktır ve sadece kısa bir e-posta kaydı işlemiyle hemen lisansınızı alabilirsiniz.

Eğer programın detaylı incelemesini okumak ve deneme sürümünü indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Direkt olarak lisans alma işlemlerine göz atmak içinse yazımızı okumaya devam edin.

Photomizer lisansınızı almak için ilk olarak Buraya Tıklayarak kampanyalı program kurulumunuzu indirmeniz gerekiyor. Programı indirdikten sonra kurulumunu gerçekleştiriyor ve ardından aşağıdaki ekranla karşılaşıyorsunuz.

Bu ekranda ilk adınız, soyadınız ve e-posta adresinizi girdikten sonra altta yer alan "Request serial number" butonuna tıklamanız gerekiyor. Butona tıkladıktan sonra karşınıza bir onay ekranı gelecektir ve bu ekranda hemen "Please click here to close this window!" butonuna basarak kapatabilirsiniz.

İlk adımı tamamladıktan sonra e-posta adresinize bir doğrulama maili gelecektir. Mailde karşınıza çıkacak olan linke tıklayarak bir sonraki adıma geçebilirsiniz.

Onay işlemi tamamlandığında hemen yeni bir web sitesi açılacaktır ve burada yeşil dolgulu bölümde lisans kodunuzu görebilirsiniz. Kodu farenizle seçtikten sonra sağ tıklayarak kopyalama işlemini yapmayı unutmayın.

Lisansınızı kopyaladıktan sonra masaüstünde yer alan Photomizer programı ikonuna tıklayarak programı çalıştırmanız gerekiyor. Çalıştırma işleminin ardından hemen lisans girme penceresi karşınıza çıkacaktır. Burada yer alan "License key" bölümüne hemen kodunuzu yapıştırıyor ve ardından "Check License Key" butonuna basıyorsunuz.

Tüm işlemler tamamlandığında artık Photomizer 2 SE programı kullanımınıza hazır demektir. Options bölümünden programın dilini Türkçe'ye de çevirme imkanınız mevcut.

Programın deneme sürümünü de aşağıdaki bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz.

Herkese şimdiden hayırlı olsun!

YORUMLAR