Herkese Ücretsiz 'EaseUS Todo Backup Home' Kampanyası

Tüm önemli dosya ve dökümanlarınızı kolayca yedekleyebileceğiniz EaseUS Todo Backup Home programını kampanyamıza katılarak ücretsiz edinebilirsiniz.

Herkese Ücretsiz 'EaseUS Todo Backup Home' Kampanyası

Tamindir ve EaseUS olarak bir kez daha iş birliği yaparak ziyaretçilerimize bu sefer de tüm verilerini güvenle ve kolayca yedekleyebilecekleri "EaseUS Todo Backup Home" programını dağıtıyoruz. 3 Aralık gecesi 23.59'a kadar sürecek olan kampanya süresi boyunca katılan tüm ziyaretçilerimiz lisans kodlarını anında ve ücretsiz olarak alacaklar ve hemen programın paralı sürümünü aktif edebilecekler.

Daha önce EaseUS ile düzenlediğimiz kampanyalarda sağlanan katılım oranı nedeniyle bir kez daha düzenlediğimiz bu kampanya sayesinde yedekleme programı ihtiyacı olan herkes programı hemen alabilir.

EaseUS Todo Backup Home, ev kullanıcıları için geliştirilen bir yedekleme programı ve şüphesiz en çok öne çıkan özelliği ise kullanmak için bilgisayar kurdu olmanıza gerek olmaması. Standart bir bilgisayar kullanıcı olarakta rahatlıkla kullanabileceğiniz program sayesinde sistem dosyalarınızdan tutun, dinlediğiniz şarkı ve çektiğiniz gotoğraflarınıza kadar yedekleyebilir ve dilediğiniz zaman yedeklediğiniz verilerin tamamını geri getirip kurtarabilirsiniz.

Son versiyonu ile birlikte Windows 10 uyumlu olan ve aynı zamanda bulut depolama desteği de sağlayan program, 6.000.000 milyondan fazla kullanıcıya sahip ve kendi kategorisinde Dünya'nın en popüler programları arasında yer alıyor.

Normal şartlarda 29 Dolar karşılığında satın alabileceğiniz EaseUS Todo Backup Home programı kampanyamız süresince herkese ücretsiz. Fakat kampanya sayfasına giderek alacağınız kodlar 24 saat içerisinde ya da kampanya bitiş süresinde geçerliliğini kaybedeceği için lisans kodunu alır almaz programı yükleyerek kodu aktif etmeniz gerekiyor.

Tüm önemli dosya ve dökümanlarınızı yedekleyerek güvenli bir şekilde korumanızı sağlayan EaseUS Todo Backup programını ücretsiz elde etme fırsatını kaçırmayın.

Ücretsiz Lisans Kodunu Almak için Yapmanız Gerekenler

  • İlk olarak bu maddelerin altındaki mavi renkli kampaya sayfası bağlantısına tıklayarak gitmeniz gerekiyor. Kampanya sayfası İngilizce olarak hazırlandığı için yardım ihtiyacı duymanız halinde alttaki diğer maddeleri okuyabilirsiniz.
  • Kampanya sayfasının sağ tarafındaki isim ve e-posta adresleri boşluklarına üste ad soyad ve alttaki boşluğa da e-posta adresini doğru şekilde yazarak boşlukların altındaki "Get it Free" tuşuna tıklamanız yeterli.
  • Ad, doyad ve e-posta bilgilerinizi girip gerekli tuşa tıkladığınızda ücretsiz lisans anahtarı e-posta olarak size gönderiliyor. E-posta'nın gelmesi bir kaç dakika sürebilir. Gelmez ise bir kaç dakika beklemenizi öneriyoruz.
  • E-posta ile gelen lisans kodunu aldıktan sonra programı indirmeniz gerekiyor. Programı ister alttaki indirme bağlantısını kullanarak isterseniz de e-posta içerisinde gelen "Download URL" karşısındaki bağlantıya tıklayarak ücretsiz indirebilirsiniz.
  • Lisans kodunu alıp programı indirdikten sonra yükleyerek kodu girip lisansınızı aktif ederek programı kullanmaya başlayabilirsiniz. Hayırlı Olsun!

KAMPANYAMIZ SONA ERMİŞTİR

EaseUS Todo Backup İndir

Kampanya Koşulları

  • Kampanya 3 Aralık 2015 saat 23.59'a kadar sürecektir ve kampanya süresince alınan kodların geçerliliği bu tarih ve saatte son bulacaktır.
  • Her e-posta adresi ile yalnızca bir lisans kodu alınabilir. Farklı e-posta hesapları ile birden fazla lisans kodu satın alabilirsiniz fakat süresi geçmeden aktif etmeniz gerekiyor. Etmezseniz lisans kodu 24 saat içerisinde ya da kampanya süresi bitişinde geçerliliğini kaybeder.
  • Alacağınız kodu daha sonra format atmanız ya da programı silmeniz durumunda yeniden kullanabilecek olma ihtimalinize karşı muhafaza etmeniz gerekiyor.

YORUMLAR