iPhone 7'nin Böbrek Sattıran Fiyatına Türk Halkının Efsane Tepkileri

Apple'un bugün düzenlenen büyük bir etkinlikle tanıttığı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın fiyatının pahalı olmasından dolayı Türk halkının tepkisi gecikmedi.

iPhone 7'nin Böbrek Sattıran Fiyatına Türk Halkının Efsane Tepkileri

Apple'ın dün düzenlediği büyük bir etkinlikle birlikte, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın tüm özellikleri belli oldu. iPhone 7''nin tanıtım etkinliğine cihazın teknik özelliklerinin yanı sıra fiyatı damga vurdu.

Apple'ın iPhone 7 ve iPhone 7 Plus için belirlediği satış fiyatları oldukça yüksek. Hal böyle olunca da belirlenen fiyatlara Türk halkından tepkiler gecikmedi. Apple ürünlerinin ülkemizde zaten pahalı satılmasından dolayı biraz gaza gelmiş olan Türk halkı, iPhone 7 fiyatının açıklanmasıyla birlikte sosyal medya üzerinden ilginç tepkilerini dile getirdiler.

İşte iPhone 7'nin fiyatına Türk halkından efsane tepkiler

Apple'ın havalı olduğunu düşünen ve bu yüzden yeni iPhone çıkar çıkmaz kredi çekip onu satın alanların kredi dışındaki alternatifi böbrekler oldu. Çünkü geri ödemesi olmayan ve kısa zamanda en çok para kazandıracak olan organ böbreklerdi.

iPhone 7 çıktığında eski serinin ucuzlayacağını düşünenler de vardı

Her sene yeni bir model çıkaran Apple, iPhone 7'yi bugün tanıttı. iPhone 7'nin tanıtım tarihinden sonra ise akıllarda kalan tek özellik fiyatı oldu. İnsanlar iPhone 7 almak yerine eski seriyi almayı planlıyorlar. Çünkü hala ortalıkta dolaşan “yeni telefon çıkar, eskisi ucuzlar” anlayışı mevcut.

Büyük bir çoğunluk ise iPhone 7’nin hayalini bile kurmuyor

Apple’ın pahalı ürünlerini çoğu insan haklı nedenlerden dolayı tercih etmiyor. Ülkemizin zaten zorlu olan geçim şartlarında birde iPhone 7 almaya ne gerek var!

Birde yeni telefon alıp iPhone 7'nin çıkmasına sinirlenenler var.

Henüz daha yeni telefon almıştım diye başlayan cümleler genellikle sinirli bir şekilde sona eriyor. Zor şartlarda para biriktirmiş ve yeni iPhone 6 almış olanlar için iPhone 7’nin tanıtılması büyük bir hüsran oldu. Evet yeni telefon alanlar, siz isyanınızda sonuna kadar haklısınız. Peki ya siz yukarıda yer alan tepkilerden hangisini verdiniz?

-iPhone 7 Plus Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

-iPhone 7 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

iPhone 7'den Önce Super Mario Run, iWork ve Pokemon Go Tanıtıldı

Apple Watch 2 Tanıtıldı. İşte Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

YORUMLAR