iPhone'dan Bilgisayara - Bilgisayardan iPhone'a Veri Aktarma Nasıl Yapılır?

EaseUS MobiMover Free, Windows PC kullanıcıları için ücretsiz en iyi iPhone veri transferi programı.

iPhone Veri Transferi

iPhone arası veri transferi, bilgisayardan iPhone'a / iPhone’dan bilgisayara video, fotoğraf ve müzik atma, rehber yedekleme gibi işlemleri yapmak için iTunes’a ihtiyacınız yok. EaseUS MobiMover Free adlı yeni iPhone veri transfer programı, tamamıyla ücretsiz olmasıyla benzerlerinden ayrılıyor. Aynı zamanda programın daha gelişmiş özellikler sahip ücretli bir sürümü de bulunuyor, ücretsiz sürümü beğendiyseniz ve yazılımın tüm nimetlerinden eksiksiz bir şekilde yararlanmak istiyorsanız bu bağlantı üzerinden EaseUS MobiMover'ın tam sürümünü %50 indirimle hemen satın alarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Apple cihaz kullanıyorsanız; iPhone’dan bilgisayara ve bilgisayardan iPhone’a dosya aktarmanın, sevdiğiniz zil seslerini atmanın, eski iPhone’daki verileri yeni aldığınız iPhone’a aktarmanın pratik olmadığını biliyorsunuzdur. 10. yıl özel iPhone modeli iPhone X ve iPhone 8’in işletim sistemi iOS 11’de hala iTunes olmadan az önce belirttiğim işleri yapamıyoruz. Neyse ki; Apple’ın saçma bulduğumuz bu kısıtlamalarını ortadan kaldıran harika Windows programları mevcut. Yalnız iPhone veri transferi programı olarak geçen programlar tamamıyla ücretsiz değil. Tüm özelliklerini kullanabilmeniz için lisans satın almanız gerekiyor. Bu noktada arayış içerisine girdik ve EaseUS MobiMover Free ile karşılaştık.

Tek Tıkla iPhone Veri Transferi:

Şu ana kadar kullandığım iPhone veri transfer programları arasında gerçekten ücretsiz olarak çıkan ve jailbreak gerektirmeyen tek program EaseUS MobiMover Free oldu. Veri transferine ilişkin bir iOS kullanıcısının ihtiyaç duyacağı her şey bu programda toplanmış. Rehber yedekleme, komple cihazı yedekleme, müzik ve video atma, cihazdaki verilere erişip düzenleme dahil birçok işlemi yapmanıza izin veriyor. Daha da güzeli her seviyede kullanıcı düşünülerek geliştirilmiş. Hangi cihazdan hangi cihaza veri aktardığınız önemli değil; Sadece 2 adımda işlemi tamamlıyorsunuz. Şimdi dilerseniz programın ayrıntılarına girelim.

Her Seviyede Kullanıcıya Açık:

iPhone’unuzu klasik olarak Lightning kablosuyla bilgisayarınıza bağladığınız EaseUS MobiMover Free, telefonunuzu direkt görüyor ve cihazınız hakkında bilgileri karşınıza çıkarıyor. Karşılama ekranında iPhone’unuzun depolama alanından seri numarasına, telefon numaranızdan pil durumuna her şeyi ilk bakışta görebiliyorsunuz. Aynı ekranda iPhone’dan bilgisayara veri transferi, iPhone’lar arası veri transferi, Bilgisayardan iPhone’a veri transferi ve iPhone’unuzdaki verileri yönetmenize izin veren Custom seçeneği ile karşılaşıyorsunuz. Bu seçeneklerden az sonra bahsedeceğim. Öncesinde programın iOS 11 desteği sunduğunu, yeni iPhone’lar iPhone 8, 8 Plus ve X ile de uyumlu çalıştığını belirtmekte fayda olacağını düşündüm.

Bilgisayardan iPhone'a Müzik ve Video Atma:

Transfer to This Device”, bilgisayarınızdan iPhone’unuza müzik, video atmak için kullanacağınız seçenek. Buraya tıkladığınızda klasör veya dosya seçimi yapmanız isteniyor. Tek seferde birden fazla dosya seçmenize izin veriliyor. Bilgisayarınıza indirdiğiniz .mp3 dosyalarından flac dosyalara format fark etmeksizin müziklerinizi aktarabiliyorsunuz. Uzun seyahatlerde video izleyerek zaman geçirmeyi seven biriyseniz aynı şekilde bilgisayarınızdaki videoları da bu seçenekle iPhone’unuza hızlı, basit, pratik şekilde atabiliyorsunuz.

iPhone'dan iPhone'a Müzik, Fotoğraf, Rehber Aktarma:

Transfer to Other Device”, eski iPhone'unuz üzerinde yer alan verileri yeni satın aldığınız iPhone'a nasıl aktaracağınızı düşünürken yardımınıza koşan seçenek. Rehberiniz, notlarınız, videolarınız, müzikleriniz, Safari yer imleriniz, e-kitaplarınız dahil her şeyi yeni iPhone’unuza aktarmak için tek yapmanız gereken; Aktarılmasını istediğiniz verileri seçmek ve Transfer tuşuna tıklamak. Yalnızca iCloud’un kapalı olduğundan emin olun.

iPhone'dan Bilgisayara Fotoğraf, Müzik, Video Atma:

Transfer to Computer”, iPhone’unuzla çektiğiniz etkileyici fotoğraf ve videoların yanında notlarınız, mesajlarınız, rehberiniz dahil tüm mühim, kaybolmasını asla istemediğiniz verileri bilgisayarınıza hızlıca aktarmanıza izin veriyor. Veri transferi süresince cihazınızın bilgisayarla bağlantısını kesmemeniz öneriliyor.

iPhone Rehberi, Mesajları Bilgisayarda Görme:

Custom” ise iPhone’unuzun içeriğini görmenize ve düzenlemenize imkan veriyor. Rehberinizi görüntüleyip kişi ekleme ve çıkarma yapma, mesajlarınızı okuma, notlarınıza ulaşma, sesli mesajlarınızı dinleme, fotoğraflar ve videolar uygulamasına attığınız içerikleri görme, müziklerinize erişme şansına sahipsiniz. Burada Kişiler, Notlar, Takvim, Safari geçmişi gibi verleri yönetmek için iCloud’un kapalı olması gerektiğini, Mesajlar ve Sesli Mesajlar’ı yönetmek için de parola girilmesi gerektiğini belirtmek gerek.

EaseUS MobiMover Free Özellikleri:

 

  • iPhone veri transferi
  • iPhone arası veri transferi
  • iPhone müzik atma
  • iPhone video atma
  • iPhone rehber yedekleme
  • iPhone yedekleme
  • iPhone’dan bilgisayara fotoğraf atma
  • iPhone’dan bilgisayara müzik atma
  • iPhone’dan bilgisayara video atma
  • iPhone’dan bilgisayara rehber aktarma
  • Bilgisayardan iPhone’a fotoğraf atma
  • Bilgisayardan iPhone’a video atma
  • Bilgisayardan iPhone’a müzik atma
  • Bilgisayardan iPhone’a rehber aktarma
  • Eski iPhone’dan yenisine rehberi aktarma
  • Eski iPhone’dan yenisine bütün verileri aktarma
  • Eski iPhone’dan yeni iPhone’a veri aktarma
  • Eski iPhone’dan yeni iPhone’a numara aktarma

Desteklenen iPhone Modelleri: iPhone 4s, 5, 5s, 6, 6s, 6 Plus, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X

Desteklenen iPad Modelleri: iPad Mini 2, 3, 4 iPad Air, iPad Air 2, iPad Pro

Desteklenen iOS Sürümleri: iOS 8/9/10.1/10.2/10.3/11

Desteklenen İşletim Sistemleri: Windows 7/8/8.1/10

Desteklenen Müzik Formatları: mp3, m4a, m4b,m4p, m4r, rm, wav, wma, mdi, aac

Desteklenen Video Formatları: mp4, mov, m4v, wmv, rm, mkv, avi, flv

Desteklenen Görüntü Formatları: jpg, bmp, icon, tiff, png, gif

Diğer Formatlar: pdf, epub, html

EaseUS Data Recovery Wizard ile Silinen Dosyalarınızı Geri Getirmek Çok Kolay!
YAZILIM

EaseUS Data Recovery Wizard ile Silinen Dosyalarınızı Geri Getirmek Çok Kolay!

EaseUS Data Recovery Wizard, Windows ve MAC kullanıcıları için en iyi veri dosya kurtarma programı. 11.0 sürümle birlikte arayüzü tamamen yenilenen ve Türkçe dil desteğine kavuşan dosya kurtarma yazılımı (file recovery software) ile USB bellek, iPhone ve Android, harddisk, hafıza kartı dahil her türlü cihazdan silinen dosyaları kolayca geri getirmeniz mümkün.

EaseUS Partition Master Free ile Disk Bölme, Birleştirme ve Klonlama Basit ve Sorunsuz
YAZILIM

EaseUS Partition Master Free ile Disk Bölme, Birleştirme ve Klonlama Basit ve Sorunsuz

EaseUS Partition Master, Windows PC kullanıcıları için en iyi disk bölme programı.

YORUMLAR